x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu și Gabriela Firea au avut discuții cu angajații STB de Ziua Muncii: "Sunt oameni deschiși și harnici"

Marcel Ciolacu și Gabriela Firea au avut discuții cu angajații STB de Ziua Muncii: "Sunt oameni deschiși și harnici"

de Redacția Jurnalul    |    01 Mai 2024   •   14:45
Marcel Ciolacu și Gabriela Firea au avut discuții cu angajații STB de Ziua Muncii: "Sunt oameni deschiși și harnici"
Sursa foto: facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, și candidatul social-democrat la PMB, Gabriela Firea, au discutat, miercuri, de Ziua Muncii, cu angajați STB.

„Sunt oameni deschiși și harnici, care își doresc o schimbare majoră de la administrația acestui oraș”, spune Marcel Ciolacu.

„De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajații din transportul public bucureștean pentru care astăzi este o zi obișnuită de muncă. Am stat de vorbă la depoul Dudești cu șoferi, mecanici și dispeceri. Sunt oameni deschiși și harnici, care își doresc o schimbare majoră de la administrația acestui oraș: un plan de investiții mult mai curajos pentru un tranport public modern”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că angajații români vor ajunge cei mai bine plătiți angajați de regiune.

„De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura serviciii publice esențiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este prețuit! Și că, alături de colegii mei social-democrați voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească. După ce am depășit Ungaria, sunt convins că putem ajunge și Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiți angajați din această parte a Europei! Fiiindcă o merită din plin”, încheie Ciolacu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu stb gabriela firea