x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Clujul și Aradul, luate cu asalt de străini la preselecțiile X Factor

Clujul și Aradul, luate cu asalt de străini la preselecțiile X Factor

de Dragoş Tănase    |    04 Mai 2015   •   18:54
 Clujul și Aradul, luate cu asalt de străini la preselecțiile X Factor

Clujul și Aradul au adus la preselecțiile X Factor mulți concurenți talentați, cu povești emoționante, dornici să cucerească scena și să se facă remarcați în cel de-al cincilea sezon al show-ului care va începe în această toamnă la Antena 1.

Pe 2 mai, la Cluj, un tânar cu o poveste impresionantă a cucerit întreaga echipa X Factor. A venit în Romania tocmai din Suedia, special pentru aceste preselectii care sunt pentru el șansa de a se afirma și a-și schimba destinul.
Insotit de mama sa, românca, tânărul a povestit ca tatăl lui este de origine libaneză și că el s-a nascut în Suedia, dar întelege limba română pentru că mama ei i-a vorbit întotdeauna românește acasă.

A cântat mai mult în corul școlii, iar la numai 4 ani s-a luptat pentru viața lui după ce a fost diagnosticat cu leucemie: a supraviețuit acestei boli crunte după ce i-a fost practic schimbat tot sângele. Iși dorește enorm să ajungă față în față cu juriul și să arate lumii ce poate face pe scena.

Pe 30 aprilie, preselecțiile de la Arad au fost locul de întâlnire al multor străini. Cei mai mulți dintre ei studenți la medicina, au venit în Romania pentru studii și o viață mai bună. Așa se face că un indian care vrea să se facă chirurg a venit în România pentru că a aflat că aici este patria lui Dracula.

Două gemene originare din Maroc, tot studente la medicină, au concurat una împotriva celeilalte la preselecțiile X Factor. Iar o italiancă abia așteapta ăa-l cunoască pe Horia Brenciu și să demonstreze că o studenăa la medicină poate avea factorul X.

Preselecțiile X Factor vor mai ajunge în urmatoarele orașe:

Iași, pe 5 mai - Hotel Astoria, Str. Lapușneanu, nr. 1.

Galați, pe 8 mai - Faleza Hotel by Vega, str. Roșiori, nr. 1.

București, pe 10 mai - Universitatea Romano-Americana, Bd. Expozitiei, nr. 1B, sector 1.

Chișinau, pe 16 mai - Hotel Cosmos, Bd. Constantin Negruzzi, nr. 2.





×
Subiecte în articol: x factor cluj arad preselectii orase