x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber CRBL i se alătură lui Mihai Bendeac, în ”Băieți de oraș”

CRBL i se alătură lui Mihai Bendeac, în ”Băieți de oraș”

31 Oct 2017   •   16:27
CRBL i se alătură lui Mihai Bendeac, în ”Băieți de oraș”

Dacă e miercuri seara, comedia e la ea acasă în cel mai nou episod al serialului „Băieţi de oraş”, de la Antena 1. Personajelor deja cunoscute și apreciate de către public, Roby Roberto, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta și Roboţelu', li se alătură în această săptămână CRBL. Îndrăgitul artist îşi va juca propriul rol, acceptând invitaţia de a le fi alături lui Roby Roberto & co. într-un moment important din viaţa lor.

            Mereu urmărind să dea lovitura în afaceri, Roby Roberto, Malone şi Dorian preiau iniţiativa şi decid să îşi deschidă un restaurant, implicându-le de această dată şi pe fete. Totul, de la reamenajare şi până la „castingul” pentru angajarea unui chef, se vor face şi de această dată sub ironia şi comicul de situaţie cu care echipa lui Mihai Bendeac şi-a obişnuit telespectatorii.

            Dacă vor reuşi sau nu să prospere în afaceri şi, mai ales, ce compromisuri vor trebui să facă Roby Roberto şi prietenii săi din „Băieţi de oraş”, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod al serialului, difuzat mâine seară, de la 21.15, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: baieti de oras