x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii se eliberează DEFINITIV de trecut pe 21 septembrie 2024

3 zodii se eliberează DEFINITIV de trecut pe 21 septembrie 2024

de Andreea Tiron    |    21 Sep 2024   •   01:20
3 zodii se eliberează DEFINITIV de trecut pe 21 septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Saturn ne amintește că este timpul să mergem mai departe. 

Pe 21 septembrie 2024, rolul lui Saturn în viețile noastre va fi dezvăluit într-un mod surprinzător, dar binevenit. Saturn se aliniază cu Luna, ajutând trei zodii să se elibereze de trecut.

Aceasta este o problemă pe care ne-o creăm singuri și, deși poate nu am „cerut” asta, tot noi deținem cheia, iar acea cheie va fi întoarsă pe 21 septembrie, când Saturn ne amintește că este timpul să mergem mai departe. 

Trei zodii se eliberează de trecut pe 21 septembrie 2024

Taur
Sunt momente în care ești mândru de cine ești și simți că ești suma experiențelor tale. Aceste experiențe au fost toate create în trecut, dar ai ajuns să înțelegi că nu toate aceste experiențe au fost bune.

Deși ești o persoană care își asumă responsabilitatea pentru viața sa, ai observat că, dacă petreci prea mult timp retrăind „zilele bune”, ajungi să te simți epuizat și secat de energie; recunoști necesitatea de a elibera trecutul pentru a merge mai departe în pace și sănătate.

Vei lucra cu o energie puternică a lui Saturn și totul este în regulă. Nu ai de ce să te îngrijorezi aici. Deși schimbarea poate fi înfricoșătoare, crezi că este cheia pentru a putea progresa ... sau nu. Ai curajul de a te elibera de trecut, deoarece influența lui Saturn îți arată că trecutul nu mai are nimic de oferit pentru tine. 

Capricorn
Nu este neobișnuit pentru tine să simți intens vibrațiile lui Saturn, deoarece această planetă joacă un rol semnificativ în natura zodiei tale. În ceea ce privește trecutul, simți că majoritatea vieții tale se desfășoară în acea perioadă de timp. Rareori te gândești la prezent, sau, mai degrabă, faci mereu referire la trecut.

Prietenul tău Saturn, însă, dorește să fii atent la ceea ce se întâmplă acum în viața ta, și vei simți o atracție puternică să rămâi în prezent, deoarece aici pare să aibă loc toată vindecarea ta. Vindecarea vine din faptul că lași trecutul și semnificația lui nesfârșită să plece.

Această zi îți permite să simți, pentru prima dată după o perioadă lungă, că nu mai trebuie să te referi la trecut dacă vrei să impresionezi oamenii sau să obții simpatie. Este o poveste veche și vrei să te detașezi de ea. Nu mai există niciun motiv să trăiești în trecut; te eliberezi, din fericire.

Vărsător
Trecutul te-a ținut în ghearele sale atât de mult timp încât nici nu mai realizezi de ce nu poți merge mai departe, în timp ce vezi cum prietenii tăi o fac tot timpul. Te-ai convins că drumul tău este singurul mod de a merge înainte, și deși știi că multe dintre acestea se leagă de copilărie și de ceva ce nu a fost împlinit, ar trebui să privești înainte, nu înapoi.

Orice se întâmplă în timpul acestui tranzit al lui Saturn, vei ști că se înregistrează în psihicul tău ca fiind adevărul. Controlează-te, deoarece acest lucru devine o piedică mai degrabă decât o simplă plimbare pe aleea amintirilor.

Această zi îți insuflă ideea că trebuie să te eliberezi de trecut pentru a vedea oricare dintre visurile tale împlinindu-se. Trebuie să renunți la nevoia de a da vina pe trecut pentru tot, deoarece acest lucru nu te-a ajutat să crești deloc, și știi asta. Această zi lovește puternic și bine, iar ea te va face să lași trecutul în locul său potrivit.

×
Subiecte în articol: zodii eliberare trecut saturn