x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Margherita de la Clejani a hrănit mieii cu biberonul și a învățat să mulgă vaca, la “Ie, Românie”

Margherita de la Clejani a hrănit mieii cu biberonul și a învățat să mulgă vaca, la “Ie, Românie”

20 Apr 2018   •   17:08
Margherita de la Clejani a hrănit mieii cu biberonul și a învățat să mulgă vaca,  la “Ie, Românie”

Margherita de la Clejani e hotărâtă să se distreze diseară, de la ora 20.00, la “Ie, Românie”, într-o ediție în care va trebui să descopere cele mai frumoase fete din Crișana și cei mai talentați localnici, alături de bunul său prieten, Cezar Ouatu.

Și va face o mulțime de alte lucruri, în căutările ei prin satele bihorene. Va bate toba la propriu prin sat, să scoată lumea din case, va merge pentru prima dată cu tractorul, va învăța să mulgă vaca și să facă scoverzi și se va da cu sania, pe burtă, așa cum făcea în copilărie.

M-am dat cu sania și m-am simțit ca la zece ani. Când eram mică, am avut parte și eu de o asemenea copilărie. La bunici, iarna, mă dădeam cu sania, în fiecare zi”, spune Margherita.

Și asta nu e tot. Când a aflat că în gospodăria unor oameni există câțiva mielușei, Margherita s-a oferit să-i hrănească cu biberonul.  „M-a sensibilizat foarte tare treaba asta, cu mielușeii. Mi-aș fi dorit să-i apăr, să-i protejez, să-i spăl, să-i iau acasă cu mine”, mai spune aceasta.

În căutările ei de fete frumoase prin satele bihorene, Marga va merge inclusiv cu căruța, deși acest mijloc de deplasare nu este pe placul ei. La ce tertipuri va recurge ea ca să le convingă pe fete să vină în echipa ei și nu în cea a lui Cezar, telespectatorii Antenei 1 vor afla diseară, de la ora 20.00, în ultima ediție a emisiunii “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu.

×
Subiecte în articol: margherita de la clejani