x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Poftiti pe la noi: Poftiti de va iubiti”in aceasta toamna la Antena 1

“Poftiti pe la noi: Poftiti de va iubiti”in aceasta toamna la Antena 1

20 Iul 2015   •   15:16
“Poftiti pe la noi: Poftiti de va iubiti”in aceasta toamna la Antena 1

Dupa ce a pus pe roate mai multe pensiuni din tara si a adus o sumedenie de vedete sa munceasca in scopuri caritabile pentru a ajuta oameni cu niste povesti extraordinare, Nea Marin are din aceasta toamna un nou mesaj: Poftiti de va iubiti! Munca depusa de starurile din show-biz sub atenta lui supraveghere va avea un scop cat se poate de romantic: cupluri care traiesc o iubire ca-n filme dar nu au avut niciodata posibilitatea sa se casatoreasca, au acum sansa de a-si vedea visul cu ochii. Complice cu unul dintre parteneri sau cu prietenii acestora, Nea Marin alaturi de vedete vor pune la cale nunta perfecta. Alegerea locatiei, invitatii, nasii, domnisoarele de onoare sau domnii, tinutele, meniul, decorul, florile, cadourile, muzica sau alte performance-uri, toate vor intra in grija organizatorilor, adica a vedetelor si a lui Nea Marin. “Am spus asta in repetate randuri: pentru mine familia e sfanta. Mi-am cunoscut sotia inca din copilarie si de atunci suntem impreuna. Avem doua fete minunate si 2 nepotei extraordinari. La fel de bine stiti déjà ca sunt un pastrator al traditiilor si as vrea ca tinerii din ziua de azi sa duca mai departe mostenirea stramosilor nostri. Familie, dragoste, traditii, toate acestea sunt parte din noul sezon “Poftiti pe la noi: Poftiti de va iubiti”. Voi face tot posibilul ca alaturi de vedetele invitate sa indeplinim visul unor oameni speciali si vom povesti despre traditiile de nunta din diverse zone ale tarii. In aceasta toamna, va lansez o noua invitatie: Poftiti de va iubiti!”, a declarat Nea Marin.

Toate sarcinile pe care Nea Marin le va da vor fi indeplinite contra cronometru, astfel incat intr-o saptamana nunta sa aiba loc. Nici un meniu nu va semana cu altul, nici un tort, nici o rochie de mireasa. Fiecare nunta va avea ingredientele la care mirii au visat intreaga lor relatie, dar care, pana la acel moment, pareau imposibil de indeplinit.

Antena 1 a deschis castingul pentru “Poftiti pe la noi: Poftiti de va iubiti”. Cuplurile care isi doresc sa devina o familie dar cauzele materiale ii impiedica sa faca acest lucru pot trimite povestea lor pe adresa de e-mail nunti@antena1.ro.
 

×