x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Șeful secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la "Marie Curie" își spune povestea de viață la ”Totul pentru dragoste”

Șeful secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la "Marie Curie" își spune povestea de viață la ”Totul pentru dragoste”

21 Mai 2018   •   11:54
Șeful secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la "Marie Curie" își spune povestea de viață la ”Totul pentru dragoste”

Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la "Marie Curie" care este supranumit și “Îngerul copiilor” este invitat în ediția de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida și difuzată de la ora 14.00, la Antena 1.

Renumitul medic își spune propria poveste de viață și mărturisește că de multe ori a fost nevoit să își sacrifice  timp din viața de familie pentru a fi alături de copiii din spital de care se atașează de fiecare dată. Prețul plătit pentru salvarea atâtor vieți a fost că fiii lui au crescut și el nu a petrecut prea mult timp alături de ei.

Cătălin Cîrstoveanu susține că pentru a fi un doctor bun ”trebuie să îţi imaginezi în locul persoanei pe care o tratezi, mama, tatăl, sora, soţia sau copilul”.

”Orice băiat vrea să se facă pilot sau arhitect sau doctor. Părinţii mei au vrut să mă fac doctor. Cred cã a fost alegerea cea mai bună pentru mine. Mă motivează foarte mult băieţii mei, soţia mea. Dacă nu aş avea suportul practic şi emoţional al familiei, ar fi foarte greu. Daniel, în ciuda a ceea ce vede la mine, o să se facă şi el doctor. Ca să ştii ce este un copil pentru tine, nu pot să-ţi spun că e obligatoriu să ai şi copii acasă, dar cred că pierzi ceva dacă nu ai un copil acasă”, spune Cătălin Cîrstoveanu.

Despre dragostea față de copii, despre familia sa, dar și despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul vieții, doctorul Cătălin Cîrstoveanu povestește astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Cătălin Cîrstoveanu