x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii încep o perioadă fericită pe 20 septembrie 2024

3 zodii încep o perioadă fericită pe 20 septembrie 2024

de Redacția Jurnalul    |    20 Sep 2024   •   00:20
3 zodii încep o perioadă fericită pe 20 septembrie 2024
Sursa foto: pixabay.com

Trei semne zodiacale încep o perioadă fericită pe 20 septembrie 2024. Tranzitul Lunii în conjuncție cu Neptun îi fac pe nativi să acorde atenție emoțiilor dar nu trebuie să se lase domninați de ele, ci să le ofere mai mult curaj pentru a-și împlini dorințele.

Capricorn

Capricornii sunt ambițioșii zodiacului și reușesc mereu să-și stăpânească emoțiile pentru a obține ceea ce vor. Pe 20 septembrie vor simți că și-au dat la o parte sentimentele și au evitat mult timp fericirea. Au refuzat să se bucure din cauza fricii de dezamăgire. Și-au construit astfel ziduri înalte pentru a se proteja, și au împiedicat dragostea să ajugă la ei.

 Acum este însă momentul să schimbe lucrurile. Neptun le va aminti că viața trebuie trăită și sunt pe acest pământ pentru a se bucura de iubire.

Vărsător

Vărsătorii s-au tot gândit la trecut în ultima perioadă dar acum este timpul să-și acorde o nouă șansă. Frica de a fi răniți i-a determinat să stea retrași. Este momentul însă să arăți că meriți să fii iubit și să nu mai crezi că poți face totul singur. Așa că această zi îți va arăta că este mai bine să ai pe cineva alături.

Este astfel un moment de schimbare în viața ta personală. Pentru asta este nevoie să lași garda jos, să devi vulnerabl și să experimentezi dragoste. Ai încredere că Universul va avea grijă de tine și îți va aminti că ai nevoie de alți oameni. 

Pești

Tranzitul Lunii în conjuncțe cu planeta ta dominantă, Neptun, te  ajuta să experimentezi dragostea și fericirea. Și tu îți vei arăta vulnerabilitatea, lăsând astfel ca iubirea  să intre în vața ta. 

Universul te va proteja și te va ajuta să fii alături de alți oameni, de prietenii tăi. Să dăruiești își poate aduce fericirea de care ai nevoie pentru a te simți puternic, potrivit catine.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: zodii fericire 20 septembrie