x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber "Simplu, Frumos, Bun" - noul motto al Elei Craciun

"Simplu, Frumos, Bun" - noul motto al Elei Craciun

20 Apr 2015   •   17:43
"Simplu, Frumos, Bun" - noul motto al Elei Craciun

Ela Craciun, jurnalist, blogger si mama a doi copii, si-a sabatorit ziua de nastere, alaturi de totii prietenii din mediul online si offline. In permanenta atasata de blogul sau, pe care impartaseste cele mai noi si eficiente informatii despre parenting si sanatate, prezentatoarea emisiunii 'Numai de bine' de la Antena 3 a primit cel mai frumos cadou: un blog cu o interfata noua, mai colorata si mai user-friendly: www.elacraciun.ro.


Ela a impartasit pe blog tuturor prietenilor sai din online din emotia cu care a intampinat o varsta simbolica, 33 de ani: „Ieri am implinit 33 de ani. Poate că e de la anotimp, poate că e de la ADN, dar cred că altă lună mai frumoasă și mai in rezonanta cu ritmul meu interior, nu există. Sunt mereu aceeasi Ela Craciun, in offline, cat si in online. In cel din urma, insa, cu mai multe informatii pe care le impartasesc cu voi de doi ani buni deja.'

Asadar, Ela Craciun sarbatoreste luna aceasta doi ani de cand si-a dedicat o parte din timpul ei, blogosferei. Nascut din pasiune si din dorinta de a aduce in atentia publicului informatii atat de utile in meseria de parinte, blogul prezentatoarei Antena 3 se diferentiaza substantial in peisajul online din Romania, imbinand cu succes articole despre parenting, viata sanatoasa si lifestyle.

Mama a doi copii, Ela Craciun este dedicata in totalitate familiei si militeaza pentru un mediu benefic si stimulant, in care copiii nostri sa creasca si sa evolueze.

×