x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un weekend magic de primăvară, la Happy Channel!

Un weekend magic de primăvară, la Happy Channel!

25 Mar 2017   •   09:00
Un weekend magic de primăvară, la Happy Channel!

Prin ce aventuri trec personajele Miruna și Victor din iSerialul Când mama nu-i acasă? Ce poveste excepțională vine la “Happy Classic? Ce gătim sănătos și delicios pentru cei dragi? Telespectatorii vor afla urmărind în weekend programele atractive de la Happy Channel!

 

Sâmbătă, de la 15:00 la 16:00, „Happy Weekend” prezintă Happy Food. Vlad și invitații săi propun rețete gustoase, săntoase și ușor de preparat de happy telespectatori. Iar de la 16:00 la 18:00…. “Șase, vine dădaca!” („Here comes the nanny”) la Happy Channel!

 

Tot sâmbătă, de la 18:00 la 20:00, pe Happy Channel are premiera sezonul 5 al serialului „Downtown Abbey”. Serialul descrie aristocrația britanică și redă atmosfera acelei epoci, cu povești de dragoste, intrigi și secrete ce schimbă destinele personajelor.

 

O pasiune pentru care lupți zi de zi se poate transforma într-o dragoste ce merită trăită până la sfârșitul vieții… la “Happy Classic! De la 20:00 la 22:00, telespectatorii pot urmări în premieră HD în România, prima parte din mini-seria "Queen" ("Alex Haley's Queen”), din a cărei distribuție face parte actrița de Oscar Halle Berry, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Mini-seria are ca inspirație o capodoperă literară semnată de Alex Haley și urmărește destinul lui Queen (Halle Berry), o tânără sclavă de culoare, în timpul evenimentelor tulburi care au marcat Războiul de Secesiune.

 

Duminică, de la 16:00 la 17:00, „Happy Weekend” aduce o nouă ediție din Tribute”. După emisiune, de la 17:00 la 19:00, comedia romantică ”Balul de la miezul nopții” (“Midnight Masquerade”) aduce în casele happy telespectatorilor povestea unei tinere moștenitoare și a unui avocat care se îndrăgostesc în timpul unui bal mascat.

 

Lasă în urmă dezamăgirea, suferința, pornește pe un nou drum și descoperă adevărul. De la 19:00 la 20:00, seara de duminică continuă la Happy Channel cu primul iSerial din România, Când mama nu-i acasă. Cei din fața micilor ecrane vor avea parte de o întâlnire specială cu: Carmen Tănase, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Virginia Rogin, Ioana Ginghină, Mihai Cernea (Bubu), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru.

 

Iar de la 20:00 la 22:00, telespectatorii pot urmări a doua parte din "Queen" ("Alex Haley's Queen”), pe Happy Channel.

 

 

Iubește! Be happy!

×
Subiecte în articol: cand mama nu-i acasa