x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer a murit după un accident grav cu tramvaiul, în Sectorul 5. Circulația tramvaielor este blocată între Eroii Revoluției și Răzoare

Un șofer a murit după un accident grav cu tramvaiul, în Sectorul 5. Circulația tramvaielor este blocată între Eroii Revoluției și Răzoare

de Redacția Jurnalul    |    19 Sep 2024   •   10:04
Un șofer a murit după un accident grav cu tramvaiul, în Sectorul 5. Circulația tramvaielor este blocată între Eroii Revoluției și Răzoare
Sursa foto: Ilustratie Jurnalul

Circulația tramvaielor 1, 10, 11, 25 si 47 este blocată , la această oră, pe tronsonul Eroii Revoluției - Răzoare, din cauza unui accident de circulație. Călătorii sunt preluați de linia naveta autobuze 625 care circulă între Șura Mate și Piața Dany Huwe.

Circulația tramvaielor 1, 10, 11, 25 si 47 este blocată , la această oră, pe tronsonul Eroii Revoluției - Răzoare, din cauza unui accident de circulație, anunță STB.

Călătorii sunt preluați de linia naveta autobuze 625 care circulă între Șura Mate și Piața Dany Huwe.

⁠La fața locului au sosit echipele de intervenție ale STB și echipaje de la Brigada Rutieră a Capitalei și ISU.

Un șofer a murit, joi dimineață, pe șos. Progresului din sectorul 5. El a virat la stânga, iar mașina pe care o conducea s-a lovit de un tramvai. Vatmanul a ieșit pozitiv la testarea cu DrugTest.

Un șofer a murit după ce mașina sa a fost lovită de un tramvai. Vatmanul, pozitiv la testul DrugTest

Un șofer a murit, joi dimineață, pe șos. Progresului din sectorul 5. El a virat la stânga, iar mașina pe care o conducea a lovit un tramvai. Vatmanul a ieșit pozitiv la testarea cu DrugTest. Circulația tramvaielor pe șos. Progresului este restricționată pe ambele sensuri de deplasare.

„În această dimineață, în jurul orei 07:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe șos. Progresului din sectorul 5. Din informațiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe șos. Progresului dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeași direcție”, transmite Brigada Rutieră.

Șoferul a rămas încarcerat, dar după extragere a decedat.

„Se efectuează cercetarea fața locului pentru determinarea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul de circulație. Conducătorul tramvaiul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive. Facem precizarea că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise”, potrivit comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×