x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ed Sheeran a anulat 10.000 de bilete de la concertele sale, revândute de speculanţi la preţuri

Ed Sheeran a anulat 10.000 de bilete de la concertele sale, revândute de speculanţi la preţuri

24 Iul 2017   •   21:50

 Cântăreţul Ed Sheeran a declarat război speculanţilor care încearcă să facă avere vânzând la preţuri astronomice - pe site-urile de resale - biletele achiziţionate la concertele pe care starul britanic le va susţine în 2018, informează huffingtonpost.co.uk. 

Artistul a luat decizia de a anula 10.000 de bilete de la concertele sale de pe stadionul Wembley, programate în iunie 2018, întrucât multe dintre acestea erau propuse la vânzare pe site-uri de resale la preţuri uriaşe. 

Fanii care nu au mai apucat să cumpere bilete la acele concerte, ce costau între 49 şi 88 de lire sterline, pot să achiziţioneze tichete la show-urile de pe Wembley la preţuri care ajung până la 1.000 de lire sterline fiecare. 

Acele bilete au fost recuperate şi repuse în vânzare la valoarea lor nominală, după ce echipa de management a cântăreţului a identificat persoanele care sperau să se îmbogăţească de pe urma concertelor susţinute de Ed Sheeran. 

"Cele mai multe companii au fost avertizate de organizatori să nu comercializeze în sistem de revânzare bilete, deoarece acestea vor fi anulate în mod instantaneu. Ca urmare, 90% dintre bilete ajung direct în mâinile fanilor şi la valoarea lor nominală. Procesul de analizare a vânzărilor şi de anulare a tichetelor cumpărate în scopul de a fi revândute la suprapreţ va continua până la debutul turneului", a declarat pentru The Mirror agentul de presă al cântăreţului. 

Fanii pot să cumpere şi revândă în mod legal bilete, la valoarea lor nominală, pe platforma de resale Twickets, care a încheiat un parteneriat cu cântăreţul Ed Sheeran cu scopul de a-i ajuta pe fanii artistului, pentru ca aceştia să nu fie "furaţi" de speculanţi.AGERPRES

×