x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Lino Golden lansează un remix spectaculos al piesei „Panamera” în colaborare cu artista britanică Paigey Cakey

Lino Golden lansează un remix spectaculos al piesei „Panamera” în colaborare cu artista britanică Paigey Cakey

19 Mai 2018   •   08:30
Lino Golden lansează un remix spectaculos al piesei „Panamera” în colaborare cu artista britanică Paigey Cakey

Lino Golden aduce pe piața muzicală un remix al piesei „Panamera”, realizat împreună cu artista britanică de muzica trap, Paigey Cakey. Videoclipul remix-ului filmat de Criss Blaziny în București este produs de Loops Production, iar instrumentalul a fost compus de catre Buzea Florin si Lino Golden, continand si un sample din piesa „Down” a lui Paigey Cakey, in timp ce versurile au fost compuse de Lino Golden, Alex Velea, Antonia, Paigey Cakey.

 

YouTube link: https://youtu.be/HyVFTLdc6w8

Născut la Brașov, Lino Golden, pe numele real Radu Cârstea, face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society. Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Fane Spoitoru feat Keed”, „Panamera”, „Sus ca Jordan”, „Maceta”, „Fifa”, "N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea) si multe altele.

 

„Panamera” a devenit un adevărat fenomen trap în muzica românească, atingând deja 14 milioane de vizualizari pe YouTube și fiind prezentă în playlistul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară.

 

„Fane Spoitoru” link Youtube: https://youtu.be/PlUcE97Dl9s 

„Maceta” link YouTube: https://youtu.be/xo1xk9KiULM

„Panamera”: https://www.youtube.com/watch?v=dUZ94wIaOeM  14 milioane de vizualizări pe YouTube

„Sus ca Jordan” - https://www.youtube.com/watch?v=YePXSdPFvH0 cumulând 6 milioane de vizualizări pe Youtube

„Fifa” - https://www.youtube.com/watch?v=Uxy2zXQdIIs  cumulând 3 milioane de vizualizări pe YouTube

 

În vârstă de 25 de ani, Paigey Cakey (Paige Meade) s-a născut la Londra și este artista de muzica rap, cântăreață, compozitoare, actriță și social media influencer. În calitate de actriță, ea a avut mai multe roluri în producțiile BBC „Waterloo Road”, „Attack The Block”, „Legacy”, „Intent” și „The Knot”. Ca artista, Paigey a lansat mai multe piese independente și a colaborat cu artiști din Marea Britanie și Europa, precum Stormzy, Lacrim, J Hus, MoStack, Fekky, Avelino, Yungen Chip, Ms Banks, Sneakbo, Geko, The FaNaTiX, Double X și mulți alții.

 

În ultimul an și jumătate, ea a avut mai multe lansări pentru EP-ul „Red Velvet”, Paigey a cucerit foarte mulți fani, atât din Marea Britanie, cât și din toată Europa, înregistrând în prezent 4.8M + independent download streams/sales, 400K+ followersi și 15M de vizualizări pe YouTube.

 

 

×