x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Loredana și Cornelia Catanga, Alex Velea, Missy Elliott și Marina Voica, la “Te cunosc de undeva!”

Loredana și Cornelia Catanga, Alex Velea, Missy Elliott și Marina Voica, la “Te cunosc de undeva!”

25 Mar 2017   •   09:30
Loredana și Cornelia Catanga, Alex Velea, Missy Elliott și Marina Voica, la “Te cunosc de undeva!”

Transformări totale și voci uluitoare sâmbătă, 25 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, într-o nouă ediție jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan și prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Dacă până acum Liviu Vârciu a reușit să fenteze personajele feminine, de data aceasta ruleta i-a venit de hac. El va trebui să o imite pe Cornelia Catanga și să cânte muzică lăutărească în duet cu Andrei Ștefănescu, colegul și prietenul său, care va fi Loredana. Bianca Sârbu se va transforma în Shirley Bassey, una dintre cele mai populare cântărețe britanice din cea de-a doua jumătate a secolului trecut, mezinul “Cuza” o va aduce din nou la “Te cunosc de undeva!” pe mereu surprinzătoarea Marina Voica, în timp ce Ruby va fi foarte bucuroasă să-l imite pe bunul său prieten, Alex Velea, unul dintre câștigătorii show-ului transformărilor. Sore s-a pregătit intens pentru a da strălucire și culoare actriței și cântăreței britanice Paloma Faith, Daniel Max Dragomir va intra în pielea lui Lionel Richie, în timp ce Anda Adam va fi o pretty girl pe nume Daya, care va interpreta hit-ul “Don’t Let Me Down”. În aceeași ediție, Biu Marquetti și Alex Vasilache vor cânta, la rândul lor, în travesti. Biu va fi rapper-ul, compozitorul, actorul și producătorul de show-uri portorican Daddy Yankee, în timp ce Alex se va transforma într-una dintre cele mai originale, nonconformiste și performante dansatoare din show-biz-ul internațional actual, Missy Elliott.

În deschiderea show-ului, Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, vor urca pe scenă alături Jonathan Alexandru, un tânăr al cărui destin muzical este evident. Talentatul interpret studiază canto clasic și este fiul cel mic al Nicolei și al compozitorului Mihai Alexandru.

Care concurent va realiza cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 25 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!