x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Victimă colaterală a descinderii cu mascați

Victimă colaterală a descinderii cu mascați

de Diana Scarlat    |    29 Sep 2016   •   09:50
Victimă colaterală a descinderii cu mascați

Un violoncelist s-a speriat și s-a aruncat pe geam când a auzit ieri dimineață strigătele mascaților. Forțele de ordine erau într-o misiune de prindere a unui cultivator de cannabis, proprietar al imobilului în care locuia și violoncelistul. Proprietarul a fost prins de mascați, după ce a încercat să fugă.

Violoncelistul Adrian Naidin și-a amânat concertul pe care ar fi trebuit să-l susțină pe 10 octombrie, după ce a căzut de la etajul unu al vilei din Capitală în care au descins ieri mascații, în căutarea proprietarului. “Mă aflu la spital, din cauza incompetenței unor polițiști. În această dimineață, o patrulă de intervenție mascată a poliției a descins la unul dintre vecinii mei. Din păcate, oamenii legii au greșit ușa și au crezut că ușa de acces în apartamantul meu dă către un rai al drogaților, deci au spart-o și au intrat peste mine. Fiind luat din somn și fiind în stare de șoc, crezând că au intrat niște bandiți peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj”, a scris Naidin pe facebook. Vecinul era chiar proprietarul imobilului unde violoncelistul este chiriaș, iar reprezentanții IGPR spun că nu s-a făcut nicio greșeală. „Au avut loc șapte percheziții, la persoane care erau bănuite că aveau culturi de cannabis în casă. În respectivul imobil, principalul suspect este proprietarul. Nu s-a greșit adresa. S-a spart ușa de la parter, pentru că nu s-a deschis la apelul polițiștilor, apoi s-a făcut percheziția întregului imobil, în prezența proprietarului, care a fost prins”, explică comisar-șef Ramona Dabija, director al departamentului de Relații Publice din cadrul IGPR. Polițiștii spun că de la etaj a căzut cineva, înainte de a se descinde și în camera respectivă, conform procedurii. În urma perchezițiilor, în imobil s-au găsit 5 grame de cocaină, 500 de grame de cannabis și o instalație de cultură de cannabis.

Persoana vizată de descinderea mascaților era proprietarul imobilului în care violonistul Naidin locuiește în chirie. Proprietarul a fost prins de mascați și s-a făcut o captură importantă de droguri, dar și de instalații de cultivare a cannabisului.

 

×