x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber (P) Unde petrecem vacanța de 1 Mai și Paște - distracție și relaxare pe litoralul românesc

(P) Unde petrecem vacanța de 1 Mai și Paște - distracție și relaxare pe litoralul românesc

26 Apr 2024   •   16:13
(P) Unde petrecem vacanța de 1 Mai și Paște - distracție și relaxare pe litoralul românesc

Mai sunt doar câteva zile până la minivacanța de 1 Mai și Paște. În acest context, Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța încurajează vizitarea stațiunii Mamaia și a orașului Constanța, cu atât mai mult cu cât cele două sunt finaliste în competiția națională pentru stabilirea celor mai atractive locuri din România.

Cei care aleg litoralul pot opta pentru distracție, relaxare și explorarea patrimoniului cultural și istoric local.

„Turiștii pot avea parte, la Mamaia, de o minivacanță de neuitat. Stațiunea asigură distracție prin concerte, festivaluri și activități atractive pentru toate vârstele. În același timp, Constanța le oferă vizitatorilor o experiență culturală completă. Fie că vă doriți petrecere, fie că vă doriți momente de relaxare la mare, litoralul are răspunsul pentru fiecare. Vă așteptăm acasă, la mare!”, a declarat George Măndilă, președinte OMD Mamaia Constanța.

În perioada 1-3 Mai, pe Piațeta Cazino din Stațiunea Mamaia vor urca Lora, Mihai Mărgineanu, Misha, Lidia Buble, Bibi, Marius Mihalache Band și invitata sa, Alexandra Ungureanu. Distracția continuă și în perioada 4-6 Mai, când pe scena Piața Ovidiu din Constanța vor cânta Țăndărică & Invitații, Diana Bucșa și Fanfara Zece Prăjini - spectacol cu toace care va răsuna cu ecouri tradiționale și contemporane, Keo, Loren, Proconsul,, Edward Sanda și Holograf. Tot în această perioadă se desfășoară și Festivalurile Bonheur (30 aprilie – 6 mai) și Sunwaves (1-7 mai) din Mamaia, ideale pentru amatorii de muzică electronică.

Ce poți vizita în Constanța

Constanța oferă o gamă variată de atracții culturale, istorice și de agrement. De la ruinele antice, la muzee și monumente istorice, Constanța este un oraș care îmbină armonios trecutul cu prezentul. Piața Ovidiu este un loc de întâlnire pentru artă și istorie, iar Cazinoul din Constanța este un simbol al orașului. Puteți vizita Portul Turistic Tomis, din centrul istoric, în continuarea falezei, Farul Genovez, parcul arheologic și multe alte biserici și monumente istorice din centrul vechi.

Înființată în primăvara anului 2023, OMD Mamaia Constanța își propune să deruleze o campanie amplă de explorare a potențialului experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

×