x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 23 iunie. Sagetatorii sunt obositi si trebuie sa micsoreze ritmul

Horoscop 23 iunie. Sagetatorii sunt obositi si trebuie sa micsoreze ritmul

22 Iun 2018   •   13:03
Horoscop 23 iunie. Sagetatorii sunt obositi si trebuie sa micsoreze ritmul

Horoscop 23 iunie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de sambata.

Horoscop 23 iunie RAC: Nu te astepta ca lumea sa fie de acord cu gusturile sau preferintele tale. Nu poti fi mereu pe aceeasi lungime unda, nici macar cu cei mai apropiati de sufletul tau.

Horoscop 23 iunie LEU: Fa ceva sa te debarasezi odata de amintirea urata care iti tot revine in minte. Nu-ti prieste, are numai efecte negative asupra ta si te tine blocat intr-o zona nefasta.

Horoscop 23 iunie FECIOARA: Alege cu mai multa grija tovarasii de discutie, pentru ca azi totul merge ca pe roate doar alaturi de oameni la fel de implicati si la fel de deschisi ca si tine.

Horoscop 23 iunie BALANTA: Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu o usoara retinere. Cu cat lucrurile evolueza mai lent si mai precaut, cu atat cresc sansele de succes, deci nu te grabi!

Horoscop 23 iunie SCORPION: Incerci de unul singur sa duci mai departe ce ai inceput, acordand maxima atentie sarcinilor asumate, dar rezultatele par a fi mult sub asteptari, deocamdata.

Horoscop 23 iunie SAGETATOR: Esti obosit, iar cineva te trage de maneca sa nu te mai agiti atat, sa nu faci lucruri peste puterile tale. Nici un exces nu e bun, ca atare mai micsoreaza ritmul! 

Horoscop 23 iunie CAPRICORN: Ti-ai pierdut increderea in reusita unei actiuni incepute si, cat timp nu apare nimic care sa-ti ridice moralul, stai pe margine fara sa mai faci nimic. Astepti o minune!

Horoscop 23 iunie VARSATOR: Priveste inapoi cu detasare si descopera ca ai adus la zi o multime de plati apasatoare si, datorita eforturilor depuse de tine, acum poti rasufla usurat.

Horoscop 23 iunie PESTI: Nu poti sta sa se rezolve de la sine problema in care esti implicat, pentru ca nu pasivitatea e solutia. E nevoie de curajul de a incerca ceva ce nu ai mai facut niciodata.

Horoscop 23 iunie BERBEC: E bine sa mai iei si o pauza, ca sa treci in revista resursele de care dispui si abia dupa aceea sa continui. Hopul de azi iti arata ca nu ai analizat corect incotro mergi.

Horoscop 23 iunie TAUR: Ai castig de cauza intr-o confruntare in care altii apeleaza la informatii gresite sau chiar rau intentionate. Iti iei masuri de precautie incat sa nu te pacaleasca nimeni.

Horoscop 23 iunie GEMENI: Norocul te insoteste peste tot. Bati la usa care trebuie, intalnesti prietenul de care aveai nevoie sau treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru o solutie salvatoare. 

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 23 iunie horoscop