x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 17 - 23 ianuarie 2022. Gemenii vor să-și depășească limitele. Scorpionii trebuie să fie atenți la cuvinte

Horoscop săptămânal 17 - 23 ianuarie 2022. Gemenii vor să-și depășească limitele. Scorpionii trebuie să fie atenți la cuvinte

16 Ian 2022   •   14:05
Horoscop săptămânal 17 - 23 ianuarie 2022. Gemenii vor să-și depășească limitele. Scorpionii trebuie să fie atenți la cuvinte
Sursa foto: Foto Fabian Centeno Unspalsh.com

Soarele se află în Capricorn, făcând o conjuncție cu Pluto. Venus este retrograd în Capricon și face un semi-sextil cu Saturn în Vărsător.

Berbec

Săptămâna aceasta, există puțină emoție în viața ta. Ești gata pentru o mică aventură. În noul an, te gândești la cum trece viața ta. S-ar putea să fii blocat într-o rutină, așa că vrei varietate. Profită la maximum de 2022. Acum ai probleme cu calculatorul, așa că ai răbdare, se va rezolva. 

Taur

Îți perfecționezi abilitățile. Poate te întorci la școală, jurând că vei ține pasul cu studiile. Ești entuziasmat să înveți ceva practic care îți poate aduce bani în viitor. Totul necesită însă răbdare și practică, două lucruri la care tu excelezi. Vei fi nevoit să călătorești pentru muncă. Gândul de a părăsi biroul tău confortabil de acasă te-ar putea irita însă.

Gemeni

Vrei să-ți depășești limitele. Te uiți la portofoliul tău de investiții și te gândești cum să-l mărești. Ești tentat de unele dintre ofertele mai riscante, care nu sunt oferite de o casă de brokeraj convențională. Asigură-te că ai o toleranță la risc înainte. De asemenea, comunici cu un iubit aflat departe. Fiecare mesaj devine mai tentant decât următorul.

Rac

S-ar putea să schimbi o relație din viața ta. Acest lucru îț va aduce rezultate bune. Ai acum dorința de a transforma o relație. Dacă ești într-un parteneriat stabil, vrei să ieși. Ceva te nemulțumește. Te saturi și să alergi după bani. Visezi la o viață în care să nu-ți faci niciodată griji cu privire la plata facturilor. Privind spre interior, vei găsi fericirea și recunoștința în ceea ce ai. Acest lucru se va manifesta apoi în exterior.

Leu

Îți schimbi viața de sus în jos. Te refaci. Schimbi un obicei sau îți reînnoiești întreaga rutină zilnică. Poate faci curat în bucătărie. Poate te trezești la 4 dimineața să poți medita sau să ajungi la sală înainte de muncă. Acum ai ocazia să te concentrezi pentru a-ți îmbunătăți viața. Acum ești pe un val. Este momentul să-ți îmbunătățești relația de dragoste. 

Fecioară

Vor exista schimbări plăcute într-o relație. Explorezi o altă parte a ta. S-ar putea să renunți la prudența ta obișnuită și să accepți un iubit în viața ta. Experimentarea dragostei îți poate schimba complet viziunea asupra relației tale intime. Planurile se schimbă în mod neașteptat. Programele se încurcă, ceea ce te irită. 

Balanță

Deciziile devin clare pentru că deții informațiile de care ai nevoie. Vrei să te muți. Nu știi câtva dura, dar acum, că te-ai hotărât, ai criterii pentru a face alte alegeri. Știi dacă să cumperi o canapea nouă sau să adopți un animal de companie. Deși niciunul dintre aceste angajamente nu este definitiv, te agiți înainte și înapoi. Este în regulă să te răzgândești în viitor, dar calea vieții tale devine mult mai clară atunci când ai un plan ferm. Ești tentat și de investiții riscante sau chiar de jocurile de noroc. Nu e un lucru bun. 

Scorpion

Câteva cuvinte schimbă totul. Modul în care comunici cu ceilalți, și în special cu tine însuți, este cheia pentru a obține ceea ce îți dorești. Schimbă-ți vocabularul. Fii direct cu tine însuți și apoi ia în considerare o oarecare onestitate cu partenerul, familia și prietenii tăi. Ai probleme cu mașina dar cineva din familie vine în ajutor. Poate te gândești să o schimbi.

Săgetător

Găsești drumul către abundență. Faci mai mult, cheltui mai puțin. Este însă posibil ca ceva să îți piardă încrederea și energia. Iartă o persoană care ți-a greșit în trecut sau renunță la resentimente. Aceste lucruri îți consună cantitate considerabilă de timp și energie. Hotărăște-te să fii bun cu tine însuți și recunoaște că meriți dragoste și bunătate din partea celorlalți. 

Capricorn

Ești demn de respect. Pe măsură ce începe un nou an și există o altă lumânare pentru ziua de naștere pe tort, vezi viața pe care ai construit-o. Ai trecut prin multe lucruri bune și rele dar ai fost persistent. Acum poți renunța la ezitare. Nu trebuie să fii în alertă toată ziua, în fiecare zi. Este timpul să recunoști că rezolvi problemele. Ești atent și grijuliu. Este timpul să ai încredere în tine. Te gândești să faci modificări în aspectul tău fizic. 

Vărsător

Îți descoperi un talent ascuns. Lucrurile bune se întâmplă când te angajezi spre excelență. Se spune adesea că, dacă ai un interes pentru ceva, ai și talent să-l realizezi. Dar, poate, dansezi de-a lungul marginii, nedorind să te angajezi. Îți asumi proiecte pe termen scurt, mai degrabă decât să te angajezi în ceva mai amplu. Poate cauți liniștire și tot ce găsești este scepticism. Te gândești adesea la lucruri extravagante, încât oamenii nu înțeleg ce vrei. Vrei remedii pentru somn. Când te trezești în miezul nopții  lucrează la afacerea ta, la romanul tău. În seara asta te-ai putea odihni bine.

Pești

Răbdarea și perseverența îți aduc succes. Ai formula secretă. Este timpul să te uiți unde te împiedică gândirea pe termen scurt. Când gândești la scară mare, drumul tău către succes devine clar și ușor. S-ar putea să afli ceva confidențial despre un prieten iar acesta te roagă să păstrezi secretul. Sau nu știe că ai aflat. Tu ești un prieten bun dar te întrebi dacă este înțelept să păstrezi acest lucru pentru tine.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop