x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 23 mai 2018: Leii sunt răsfăţaţi astăzi de Divinitate

Horoscop zilnic 23 mai 2018: Leii sunt răsfăţaţi astăzi de Divinitate

22 Mai 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 23 mai 2018: Leii sunt răsfăţaţi astăzi de Divinitate

Horoscop 23 mai Berbec
Tot optimismul de care astăzi dai dovadă poate funcţiona împotriva ta, în cazul în care exagerezi. Păstrează-ţi simţul realităţii şi nu te aventură inutil în a face planuri complexe, de aventură.

Horoscop 23 mai Taur
Cu mare atenţie ar trebui să tratezi astăzi problemele care apar în familie. Deşi nimeni nu-ţi poate stă în cale, diferenţe de opinie vor apărea, pentru că nimeni nu-ţi acceptă planurile de viitor.

Horoscop 23 mai Gemeni
O zi în care oportunităţile apar de unde te aştepţi mai puţin, însă, pentru a te putea bucură de ceea ce vine la ţine, că şansă, este indicat să fii flexibil în gândire şi să nu îţi impui părerile cu oric preţ.

Horoscop 23 mai Rac
Această zi este prima dintr-un şir de zile în care totul decurge aşa cum ţi-ai propus. Nu ar strică dacă ai putea să uiţi pentru câteva momente de cei de din jur, având grijă de ţine însuţi răsfăţându-te.

Horoscop 23 mai Leu
Şansele tale de succes se amplifică exponenţial în momentul în care renunţi la ideile fixe, mai ales astăzi. Este o zi în care Divinitatea te răsfaţă necondiţionat. Pregăteşte-te să străluceşti.

Horoscop 23 mai Fecioara

O zi specială, cea de astăzi, pentru ţine. Sunt crescute şansele de a întâlni o persoană prin intermediul căreia să avansezi din punct de vedere ierarhic la locul de muncă.
 

Horoscop 23 mai Balanţă
Cel mai bine este că, atunci când oferi ceva, să nu pretinzi nimic în schimb, să oferi totul cu dragoste şi abnegaţie. Aşteaptă să mai treacă ceva timp până să îţi exteriorizezi sentimentele.

Horoscop 23 mai Scorpion
Un dar la care nu te aştepţi  ar putea ajunge în mâinile tale. În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, schimbă unghiul de perspectiva şi nu te compromite.Fii precaut în tot ce faci.

Horoscop 23 mai Săgetător
Cu cât priveşti mai departe în viitor cu atât mai bine pentru ţine. Eşti capabil a descoperi noi orizonturi, ceea ce îţi este de folos pentru ce urmează să întreprinzi. Fii mulţumit pentru ceea ce ai.

Horoscop 23 mai Capricorn
De unde, nu se ştie, dar succesul este al tău, în această zi. Pe cât posibil, colaborează, tocmai pentru a obţine beneficii la care nici nu ai curaj să visezi, deocamdată. Colaborarea se impune şi în relaţia de cuplu, fericirea fiind la doar un pas depărtare de voi.

Horoscop 23 mai. Vărsător
Prietenii şi cei din anturajul tău apropiat sunt cei care te ajută să reuşeşti în tot ceea ce vei întreprinde. Cu toate acestea, bazează-te pe propriile puteri, indiferent ce drum decizi a urma.

Horoscop 23 mai.  Peşti
Relaxarea pe care ţi-o doreşti se lasă aşteptată, astăzi, mai ales dacă intenţionezi să faci schimbările pe care de mult timp ţi le-ai propus. Astrele îţi recomandă  să alternezi muncă cu distracţia.

 

×
Subiecte în articol: horoscop 23 mai horoscop