x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 26 iunie 2018: Vărsătorii trebuie să fie prudenţi în sfera tranzacţiilor

Horoscop zilnic 26 iunie 2018: Vărsătorii trebuie să fie prudenţi în sfera tranzacţiilor

26 Iun 2018   •   08:58
Horoscop zilnic 26 iunie 2018: Vărsătorii trebuie să fie prudenţi în sfera tranzacţiilor

Horoscop 26 iunie Berbec

Aranjează-ţi programul astfel încât să petreci suficiente momente liniştite, în care să te relaxezi sau pur şi simplu să te plimbi prin locurile preferate. Incearcă să îţi reorganizezi mai bine priorităţile.

Horoscop 26 iunie Taur
O zi în care eşti plin de energie, dar îți este greu să o gestionezi. Din cauza treburilor gospodăreşti pe care le ai de rezolvat eşti tentat să îţi canalizezi eforturile numai spre casă. Ai grijă de sănătate.

Horoscop 26 iunie Gemeni
Astăzi sunt posibile câştiguri financiare din sfera profesională. Ar fi foarte bine să îţi asculţi instinctul, pentru că te va îndrumă foarte bine în tot ce ai de făcut. O zi perfectă lângă cei dragi.

Horoscop 26 iunie Rac
Pe parcursul zile vor veni în preajma ta prieteni sau persoane binevoitoare din segmentul profesional. Cu toţii îţi vor oferi direct sau indirect informaţii deosebite legate de variante noi de câştig.

Horoscop 26 iunie Leu
Dorinţa de a te afirmă cu orice preţ îţi aduce beneficii pe termen scurt, dar pe termen lung este foarte păguboasă. Astrele îţi recomandă să îți reevaluezi valorile morale şi să abordezi altfel viaţa.

Horoscop 26 iunie Fecioara
Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale, meditaţiilor în locuri sfinte şi chiar a modificării filozofiei de viaţă. Din planurile subtile ale existenţei îţi vin informaţii deosebite prin diverse mijloace.

Horoscop 26 iunie Balanţă
Neplăcerile pot apărea de la valorile materiale folosite sau administrate împreună cu partenerul de viaţă sau colaboratorii direcţi. Fereşte-te de speculaţiile financire. Există un risc major de accidente.

Horoscop 26 iunie Scorpion
Este o zi în care poţi pune la punct multe detalii ale relaţiei cu partenerul de viaţă sau ale relaţiilor profesionale. Este posibil că aceste persoane să dorească schimbări majore în relaţiile voastre.

Horoscop 26 iunie Săgetător
Lasă forfota cotidiană deoaparte şi, pe cât posibil, petrece cât mai mult timp cu membrii familiei, acasă. Cu ei poţi discuta în liniște despre relaţiile tale parteneriale din segmentul socio-profesional.

Horoscop 26 iunie Capricorn
Relaţiile sentimentale îţi acaparează gândurile, dar şi eforturile, posibil chiar şi economiile băneşti. Cu ajutorul celor dragi îţi poţi îmbunătăţi personalitatea şi relaţiile cu cei din jur. O zi tensionată.

Horoscop 26 iunie Vărsător
Azi vei avea multe de făcut la serviciu, însă trebuie să îţi rezervi momente şi energie şi pentru a rezolva treburi gospodăreşti plănuite mai demult. Astrele îţi recomandă prudenţă în sfera tranzacţiilor.

Peşti
Horoscop 26 iunie Călătoriile pe distanţe scurte şi dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat reprezintă aspectele importante ale zilei. Primeşti informaţii bune şi sfaturi necesare în segmentul profesional.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 26 iunie