x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 27 decembrie: Berbecii vor avea o dezamăgire în plan personal

Horoscop zilnic 27 decembrie: Berbecii vor avea o dezamăgire în plan personal

26 Dec 2017   •   19:01
Horoscop zilnic 27 decembrie: Berbecii vor avea o dezamăgire în plan personal

BERBEC

Încearcă să-ţi controlezi mai bine impulsurile şi reacţiile spontane, pentru că astfel  riști să-i deranjezi pe cei din jurul tău. O dezamagire îți strică ziua.

TAUR

Nici astăzi nu reusești să profiţi de puțina libertate, deși tânjești după ea. Te gândeşti la serviciu şi la proiectele începute şi nerezolvate.

GEMENI

La prima vedere, totul pare frumos şi promiţător. Intuiţia îţi spune să verifici totul în detaliu, ca să alungi îndoiala despre unii oameni în care nu ai avut încredere.

RAC

Nu te jena să ceri sfaturi, în legătură cu un eveniment important care va urma. Ai numai de câştigat de pe urma dialogurilor extrem de serioase şi bine argumentate.

LEU

E o zi tensionată în care ai impresia că s-au adunat în calea ta, toate motivele de stres posibile. Ține sub control reacţiile agresive, ca să nu strici lucrurile mai rău de atât.

FECIOARĂ

Eşti în faţa unei decizii, dar nu ştii prea bine care direcţie e cea mai bună pentru tine. Eşti norocos că intuiești o alegere bună, chiar dacă e la voia întâmplării.

BALANŢA

Undeva, în adâncul sufletului, ai rămas un copil, iar momentele petrecute alături de cei dragi te ajută să te eliberezi de toate grijile care te apasă în ultima vreme.

SCORPION

Apare la orizont o ocazie interesantă. Fii indraznet și întâmpin-o cu zâmbetul pe buze. Deschide-te în fața noului, a sanșelor, a vietii .

SĂGETĂTOR

Cineva îţi atrage atenţia să nu te bagi într-o acţiune extrem de riscantă. Dacă nu-l asculţi, poti  avea de pierdut, așa că ţine cont şi de părerea celorlalti.

CAPRICORN

Începi o acţiune, dar renunţi repede fiindcă îţi dai seama că nu ajungi nicăieri. Dai dovadă de mult curaj, pentru că nu te pierzi cu firea în situații  critice.

VĂRSĂTOR

Nu accepţi condiţiile nefavorabile pe care cineva ţi le prezintă ca ofertă pentru un alt loc de muncă. E un sacrificiu prea mare, așa că  încerci să negociezi .

PEŞTI

Eşti preocupat  de o veste pe care trebuie să o primeşti în curând. Nu te îngrijora e foarte probabil șă-ţi fie pe plac şi o să-ţi însenineze întreaga zi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop