x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 mai. Zi foarte tensionată pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 4 mai. Zi foarte tensionată pentru toate zodiile

03 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 4 mai. Zi foarte tensionată pentru toate zodiile

Berbec

Dacă ai o ocupaţie similară celei pe care o are tatăl tău sau mama ta, probabil ar trebui să te gândeşti dacă drumul pe care l-ai urmat a fost alegerea ta sau a lor.

Taur

Mulţi dintre colegii de la serviciu şi-au format opiniile pe baza a ceea ce au auzit de la ceilalţi. Te-ai săturat de toată falsitatea din jur şi o să le spui în faţă ce crezi.

Gemeni

Ai o dorinţă nestăvilită de a aduce oamenii împreună în vederea realizării unor proiecte artistice, din orice domeniu.

Rac

Aşteaptă-te să ai nişte ciocniri violente cu partenerul sau cu un prieten. Nu veţi cădea de comun acord în nicio privinţă şi o să reacţionezi impulsiv.

Leu

Va fi greu să eviţi o confruntare care vine după mai multe săptămâni de tăcere, în care te-ai abţinut să nu critici pe oricine şi orice.

Fecioară

Eşti foarte bipolar astăzi: pe de-o parte, eşti calm şi te gândeşti cu drag la familie şi la mediul de lucru, iar pe de altă parte, vrei să distrugi totul pentru a avea un nou început.  

Balanţă

Planurile de viitor încep să te preocupe tot mai mult şi eşti din ce în ce mai conştient de alegerile pe care trebuie să le faci.

Scorpion

Nimeni nu va îndrăzni să te contrazică sau să insinueze că ceea ce spui nu e adevărat, pentru că eşti agresiv, dar nu întreci măsura.

Săgetător

Nu ezita să îţi susţii părerile şi ceea ce este corect, chiar dacă asta înseamnă că va trebui să te contrazici cu o persoană de la putere.

Capricorn

Niciodată nu ai fost un diplomat foarte bun şi nici nu ai încercat asta. Cuvintele drăguţe sunt mai eficiente în atingerea unui scop.

Vărsător

O persoană apropiată te va călca pe nervi şi chiar va ajunge să te insulte în mod indirect. Sunt șanse ca relaţia voastră să se încheie.

Peşti

Eşti foarte critic şi ai păreri negative despre orice: dacă partenerul îţi propune idei de petrecere a timpului liber, nu eşti de acord cu niciuna dintre acestea.

 

×