x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 8 august: Săgetătorii vor primi o sumă mare de bani

Horoscop zilnic 8 august: Săgetătorii vor primi o sumă mare de bani

07 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 8 august: Săgetătorii vor primi  o sumă mare de bani
Sursa foto: 751/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Vei avea parte de o perioadă frumoasă, în care te vei bucura atât de recompense materiale cât și de afecțiunea unor persoane dragi.

Taur

Fii atent la cheltuieli și nu te grăbi să iei cadouri costisitoare, dacă nu le verifici înainte, mai ales dacă sunt obiecte electrocasnice.

Gemeni                                                                                        

Cineva drag are nevoie de toată grija ta. Din păcate oricât de mult ai vrea să-l ajuți, nu poți lua decizii importante în numele lui.

Rac

În relația de cuplu vei reuși să clarifici câteva aspecte care provocau probleme. Este vremea împăcării și a unui nou început.

Leu

Muncești mult și abia ai timp de tine. Curând vei scăpa de responsabilitățile de la serviciu și te vei bucura de o binemeritată vacanță.

Fecioară

Ai nevoie de multă ambiție să rezolvi tot ce ți-ai propus. Fii directă cu persoanele alături de care lucrezi pentru a obține ajutorul lor.

Balanţă

Vei fi  omul de bază în câteva proiecte mai dificile de la serviciu și vei avea un program destul de încărcat. Încearcă să rezolvi situațiile mai delicate.

Scorpion

Chiar dacă apar situații care te obligă să cheltuiești mai mult decât doreai, vei reuși să te distrezi alături de prieteni.

Săgetător

Astăzi dispui de o sumă mare de bani, fie că primești un bonus, fie că obții un ajutor financiar din partea familiei. O zi norocoasă.

Capricorn

Sunteți mai obtimiști ca niciodată, iar relația de dragoste va fi presărată cu numeroase surprize și clipe de fericire.

Vărsător

Dacă ai copii plecați în străinătate este posibil să primești vizita lor când te aștepți mai puțin. Veți fi înconjurat de toți cei dragi.

Peşti

Este o perioadă excelentă să reînozi prieteniile pierdute și să petreci mai mult timp cu familia. Te bucuri de dragostea celor din jur.

×
Subiecte în articol: horoscop