x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 19 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 19 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

18 Noi 2013   •   21:10
Horoscop zilnic, marţi 19 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Excesul de zel nu face bine nimănui. Nici ţie. Deşi agitaţia din jurul tău este de nedescris, deşi te simţi în stare a birui orice obstacol şi a depăşi cu bine orice problemă, încearcă, totuşi, să nu te bagi acolo unde nu este treaba ta, căci rişti să dai naştere unui context inconfortabil. Avansează cu paşi mici, oricât de măreţe ar părea planurile tale de viitor.

Taur 
Este una dintre zilele în care a-ţi cunoaşte limitele reprezintă o virtute. De asemenea, chiar dacă stai într-un singur loc, concentrat fiind doar asupra obiectivelor pe care le ai de realizat, fără a acţiona concret, nu înseamnă că vei reuşi să obţii ceea ce ţi-ai propus. În ceea ce priveşte încrederea în sine, nu uita că ai lumea la picioare, iar atunci când eşti conştient de acest lucru, nimic nu îţi poate sta în cale.

Gemeni 
Se poate ca astăzi să ai de-a face cu oameni supăraţi. Ceea ce nu este o noutate. Noutate este faptul că aceştia sunt dintre cei care îţi alcătuiesc familia. Oameni cărora nu le poţi spune: “nu”, trebuie să îi înţelegi şi să nu le provoci supărare, mai mult decât deja există. Ceea ce poţi face este să îţi îndrepţi atenţia asupra altor subiecte. Nu te implica în dramele altor oameni.

Rac 
Cam greu să ţi ascunse secretele care îţi sunt încredinţate, astăzi. Cel mai bine ar fi să păstrezi tăcerea şi să nu vorbeşti neîntrebat, nu degeaba se spune că tăcerea e de aur. Concentrează-te, în schimb, pe a face mai multe decât faci de obicei, căci ai multă energie de care poţi dispune. Unde mai pui şi faptul că apar fel de fel de ocazii de a-ţi demonstra talentul şi de a-ţi arăta abilităţile...

Leu 
Se pare că eşti cu mult mai curios decât ai fost până acum. Aminteşte-ţi, însă, atunci când te interesează ce fac alţii, faptul că nu ţi-ar plăcea să fii observat, aşa cum ai tu tendinţa de a face cu ceilalţi. În inima ta mare are loc dragoste pentru toată lumea, ca atare acceptă-i pe cei din jur aşa cum sunt şi fii un coechipier (acolo unde este cazul) pe care toţi şi l-ar dori alături.

Fecioara 
Deşi eşti pregătit a-i susţine pe cei care au nevoie de ajutorul tău, se poate să nu îţi dai seama de cât de multă energie ai nevoie pentru a face faţă cerinţelor acestora. Ceea ce ar fi bine să afli este dacă eşti dispus cu adevărat să te implici în astfel de acţiuni, pro bono. Căci, o dată ce ai acceptat aceste lucruri, cu greu te mai poţi retrage, fără a-i dezamăgi pe cei din jur.

Balanţă 
Ai nevoie de o ieşire în natură. O excursie mică, de o zi, ar fi benefică stării tale interioare. Probabil că este foarte greu să renunţi la a-ţi onora îndatoririle zilnice pentru a merge la munte, spre exemplu. Ceea ce te poate conduce către a visa cu ochii deschişi. Ceea ce face că această zi să fie potrivită activităţilor care implică creativitate şi hobby-urilor care îţi bucură sufletul.

Scorpion 
Cam nehotărât, astăzi. Când ai chef să te distrezi, când ai chef să îţi împărtăşeşti ideile cu cei din jur, când nu vrei să vezi pe nimeni. Cam multe toane şi nimic din ceea ce faci nu te încânta, cu adevărat. Nu uita că succesul este uşor de atins atunci când îţi păstrezi optimismul şi buna dispoziţie, mai ales pe termen lung. Iar tu poţi face acest lucru cu uşurinţă.

Săgetător 
Probabil că te bazezi prea mult pe cei din jur sau ai aşteptări prea mari de la aceştia, căci dacă eşti refuzat, simţi dezamăgire şi rămâi cu senzaţia că ai fost trădat. Ceea ce te obligă să priveşti din mai multe unghiuri problemele pe care le remarci. Cu siguranţă ceea ce ţi se întâmplă se întâmplă pentru că atragi acel lucru sau rezonezi cu el. Păstrează-ţi entuziasmul, însă.

Capricorn 
Nici nu ştii cu ce să începi, căci ai atât de multe lucruri de făcut, încât nu îţi mai rămâne deloc timp pentru ţine însuţi. Poate că este nevoie de o pauză, din când în când, iar a te simţi vinovat că nu duci totul la bun sfârşit, în aceeaşi zi, nu este o idee bună. Ceea ce este important este continuitatea, iar meritele îţi vor fi apreciate, în timp. Trebuie să perseverezi cu aceeaşi hotărâre ca şi până acum.

Vărsător 
O zi în care nu te prea poţi ascunde, indiferent ce îţi doreşti a face. Eşti asemeni unei cărţi deschise, iar cei din jur nu vor rata oportunitatea de a-ţi vedea adevărata faţă. Poate că pentru unii dintre aceştia este bine, căci vor vedea ce om frumos eşti şi că meriţi toată dragostea şi aprecierea din lume.

Peşti 

Rezerva de energie de care dispui pare interminabilă, ceea ce te poate duce la epuizarea aceastei cantităţi de energie, atunci când nu eşti atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Trebuie doar să fii cu ochii-n patru. Cel mai simplu ar fi să nu te împarţi în mai multe direcţii. Pe de altă parte, cu cât îţi stabileşti mai clar obiectivele, cu atât mai simplu îţi va fi drumul.

Alina Cârciumărescu, horoscop oferit de astrocafe.ro
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×