x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 22 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 22 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

21 Noi 2013   •   17:13
Horoscop zilnic, vineri 22 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Persoanele cunoscute care te ştiu ca fiind energic vor fi surprinse de atitudinea ta mai retrasă din zona socială. Astăzi acorzi un real sprijin membrilor familiei, oferind câte un gând bun sau câte un sfat fiecăruia. Va bucuraţi că petreceţi mai mult timp împreună şi discutaţi cum să rezolvaţi cât mai bine ceea ce v-aţi propus. Dacă va gândiţi să planificaţi o vacanţă mult visată, analizează cu multă atenţie ofertele, existând şi detalii ascunse dezavantajoase.

Taur
Este o zi favorabilă interacţiunilor sociale, savurezi activităţile legate de artă, poţi merge la o expoziţie sau la un muzeu. În discuţiile cu interlocutorii trebuie să accepţi şi opiniile divergente fără a le pune la suflet. În schimb, cu partenerul, te înţelegi din priviri. Odată cu intrarea Soarelui în constelaţia Săgetătorului simţi nevoia unei transformări ce poate ţine de sectorul investiţiilor. Totuşi, se recomandă prudenţă deoarece pot apărea dificultăţi în perceperea detaliilor importante.

Gemeni
La serviciu azi eşti mai puţin vorbăreţ ca de obicei, ai o minte mai disciplinată şi te axezi mai mult pe obţinerea rezultatelor şi pe creşterea veniturilor. Încearcă să fii mai explicit în negocierea planurilor de avansare profesională. Relaţiile de prietenie par să fie idealizate şi eşti foarte generos şi dornic de relaţii interesante. Totuşi, încearcă să vezi oamenii care te înconjoară aşa cum sunt, nu aşa cum ai vrea tu să fie. Tendinţele de cheltuire se recomandă a fi temperate.

Rac
Azi ieşi în evidenţă prin optimism şi generozitate. Vrei să te implici în diverse activităţi şi să ajuţi pe oricine, să oferi un sfat sau o soluţie originală la orice problemă. Evită să răspunzi provocărilor iscate de reacţiile neaşteptate ale şefilor. Atâta timp cât eşti responsabil şi conştiincios, le poţi depăşi cu succes. Acordă o mai mare importantă sănătăţii, începe un program de îngrijire corporală sau o cură de detoxifiere a organismului sau petrece după-amiază împreună cu animalul tău de companie.

Leu
Influenţa Soarelui se face deja simţită, energizându-ţi sectorul creativităţii, a relaţiilor cu copii dar şi a afacerilor amoroase. Poţi avea idei inovative,exprimându-te mai uşor sau poţi întâlni în cursul unor călătorii oameni originali care să-ţi atragă atenţia. Totuşi, amână orice iniţiativă pentru zilele următoare şi pune mai mult accent azi pe introspecţie, pe cristalizarea planurilor legate de sectorul profesional. Evită jocurile de noroc sau împrumuturile riscante.

Fecioara
Dacă ai intrat în ultima perioada în cercuri noi de oameni, acum este momentul să-i sortezi un pic, punând mai mult accent pe relaţiile care te vor ajută în dezvoltarea ta personală. Acum ai mai multă claritate în acest demers. Acasă se simte nevoia de extindere, de ceva nou şi poţi avea idei originale pentru obţinerea sumei de bani sau a unui credit dar se cere o analiză mai atentă a termenilor contractuali, existând posibilitatea să te înşeli.

Balanţă
Urmează un interval de efervescenţă socială, multe contacte, deplasări, posibile soluţii originale privind noi parteneriate. La locul de muncă adopţi o atitudine mai responsabilă, accepţi să preiei sarcinile dificile care te vor ajuta să faci o impresie bună, să-ţi fie recunoscute meritele inclusiv din punct de vedere material. Totuşi, poate fi şi o misiune frustrantă deoarece familia îţi cere la rându-i mai multă implicare şi nu reuşeşti să-i mulţumeşti pe toţi.

Scorpion
În această perioadă eşti mai calculat, mai rezervat în exprimare, fiind axat pe un proces de maturizare interioară. Treci printr-o perioadă de evoluţie spirituală, teatrag orizonturile îndepărtate, eşti mai receptiv şi vrei să-ţi extinzi cunoştinţele studiind, călătorind, aflând cât mai multe despre alte culturi. Sectorul banilor este favorizat putând fi plăcut surprins de o primă sau de un bonus neaşteptat care se recomandă a fi gestionat cumpătat, în ciuda unor oferte tentante.

Săgetător
Energia solară care începe acum să scalde constelaţia ta pentru aproximativ o lună, îţi aduce o mai puternică şi originală exprimare de sine. Eşti provocat să studiezi mai mult mecanismele psihologice din spatele acţiunilor tale, să identifici bagajul emoţional care te apasă şi să te eliberezi de ce nu-ţi mai este de folos dar de care încă te simţi ataşat. Adoptând acest demers vei putea să scoţi din nou la lumină acea latură plină de optimism care te caracterizează.

Capricorn
Întâmpini dificultăţi în a te înţelege cu cei din preajma ta. Se cere o transformare legată de felul cum abordezi relaţiile, mai ales cele cu partenerul. Este nevoie de mai multă fermitate, de control, dar în maniera unei mâini de fier într-o mănuşă de catifea. N-ar strica o retragere în solitudine pentru a analiza multitudinile de planuri pe care le ai pentru cămin. Doar aşa vei putea găsi soluţii, unele dintre cele mai neaşteptate.

Vărsător
Atenţia ţi se îndreaptă astăzi spre locul de muncă unde te simţi plafonat, restricţionat. Ai nevoie de o transformare, de ceva nou şi pentru asta concepi planuri ambiţioase de relansare a carierei şi te sfătuieşti cu persoane influente. În sfera relaţiilor cu prietenii sau grupurilor ai în plan diverse proiecte şi acţiuni de natură spirituală dar şi acţiuni umanitare. Deşi nu arăţi, eşti mai sensibil şi este indicat să ai grijă la stress, organismul tău resimţindu-se acum mult mai uşor.

Peşti
Experimentezi acum o schimbare a scalei tale de valori în favoarea celor inovative, progresiste. Adopţi o atitudine optimistă, puţin cam visătoare în ceea ce priveşte planurile de viitor, ai un discurs convingător şi ai în vedere mai multe tipuri de colaborări în paralel. Te ajută în acest sens contactele cu mentori sau persoane mai în vârstă de la care trebuie să deprinzi abordarea practică. Momentan câştigurile pot fi fluctuante dar eşti foarte creativ în a găsi mereu soluţii.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×