x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget 'Harry Potter: Hogwarts Mystery', un joc nou pentru mobil care permite crearea de noi personaje

'Harry Potter: Hogwarts Mystery', un joc nou pentru mobil care permite crearea de noi personaje

12 Dec 2017   •   21:40
'Harry Potter: Hogwarts Mystery', un joc nou pentru mobil care permite crearea de noi personaje

Un nou joc pentru mobil a cărui acţiune se desfăşoară în universul Harry Potter al autoarei britanice J.K. Rowling şi care le va permite jucătorilor să creeze noi personaje, va fi lansat în curând, relatează marţi agenţia de ştiri UPI.


Jocul cu titlul "Harry Potter: Hogwarts Mystery" le va permite fanilor să experimenteze viaţa de elev la Hogwarts luând cursuri de magie precum Apărarea împotriva artelor întunecate sau cel de Poţiuni.

Jocul este dezvoltat de studioul Jam City şi ţine de Interactive Entertainment's Portkey Games de la Warner Bros., o nouă unitate dedicată creării de experienţe de gaming în lumea lui Harry Potter.

"Este o onoare pentru Jam City să dezvolte un joc pe mobil pentru unul din brandurile cele mai mari şi mai emblematice din istorie", a declarat cofondatorul şi CEO-ul Jam City, Chris DeWolfe, într-un comunicat.

"Fiind noi înşine fani fanatici, avem cel mai mare respect pentru milioanele de oameni din întreaga lume care au urmărit poveştile cu Harry Potter pentru mai bine de 20 de ani. Acest joc este o muncă făcută cu dragoste de dezvoltatorii şi artiştii noştri, care sunt dedicaţi creării unei experienţe de joc magice pentru oricine adoră lumea vrăjitoriei a lui J.K. Rowling", a adăugat el.

"'Harry Potter: Hogwarts Mystery" este o experienţă de joc inspirată de legendele vrăjite ale lui J.K. Rowling şi va fi un mod incitant şi distractiv pentru fani de a intra în acest univers", a precizat la rândul său preşedintele Warner Bros. Interactive Entertainment, David Haddad.

"Harry Potter: Hogwarts Mystery" va fi lansat în varianta free-to-play şi va fi disponibil pe Apple's App Store, Google Play şi Amazon's Appstore. Până în prezent nu a fost avansată o dată de lansare.

Aceeaşi unitate din cadrul Warner Bros. este şi proprietarul noului joc "Harry Potter: Wizards Unite", dezvoltat de Niantic, care a creat şi jocul Pokemon GO.AGERPRES

×
Subiecte în articol: harry potter