x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Într-un hotel de lux din California: Room service cu drona

Într-un hotel de lux din California: Room service cu drona

22 Iun 2014   •   18:48
Într-un hotel de lux din California: Room service cu drona

Un hotel de lux din California foloseşte o metodă avangardistă pentru serviciile clienţilor bogaţi.
Hotelul se află în centrul oraşului californian Sausalito. Între tehnologiile avansate de care beneficiază clineţii săi, ultima găselniţă sunt dronele, care asigură diferite servicii, inclusiv room service-ul.

"Cred că drona nu face încă parte din viaţa de zi cu zi a omului, dar cum tehnologia avansează cu repeziciune, în curând s-ar putea să nu mai fie o noutate, ci un lucru obişnuit", spune patronul hotelului "Casa Madrona", Sieste Nabben.

Este singurul hotel şi spa care au o asemenea dotare în serviciile sale. De pildă, când un client solicită room service-ul, personalul hotelului trimite de la parter o dronă "echipată" cu comanda clientului şi, indiferent ce doreşte acesta, de la mîncare şi băutură, până la jucării şi alte lucruri necesare pe care, evident, drona le poate transporta.

Dar drona "îşi oferă serviciile" şi în afara hotelului, cum ar fi pe un iaht care iese în golf. Nabben povesteşte că, odată, un client aflat pe o ambarcaţiune a cerut să i se aducă ochelarii de soare pe care îi uitase în camera de hotel. Drona i-a adus.

Inovaţia este interesantă şi utilă, dar nu ieftină, atrage atenţia directorul hotelului high-tech. Deocamdată, aceste servicii sunt accesibile numai celor mai bogaţi oameni, adică pentru cei care îşi permit să închirieze apartamentul megaluxos, "Alexandrite Suite", cu 10.000 de dolari pe noapte!... (S. Stancu)


×