x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cu ochii pe postul lui Juergen Klopp

Cu ochii pe postul lui Juergen Klopp

de Redacția Jurnalul    |    26 Apr 2024   •   11:45
Cu ochii pe postul lui Juergen Klopp
Sursa foto: Hepta

Arne Slot, antrenorul lui Feyenoord, își dorește să-i succeadă lui Juergen Klopp la conducerea echipei engleze Liverpool. Olandezul a făcut declarația joi, când a mai spus că se așteaptă ca clubul său și formația din Premier League să ajungă în curând la un acord.

Presa olandeză a relatat miercuri că Liverpool a deschis negocieri cu campioana Eredivisie pentru serviciile lui Slot, în vârstă de 45 de ani, care este sub contract cu clubul din Rotterdam până în 2026.
„Singurul lucru pe care îl pot spune despre asta este că cluburile sunt în negocieri. Apoi stai în sala de așteptare și aștepți ce va ieși", a declarat Slot pentru ESPN.

„Mi se pare clar că mi-ar plăcea să merg la Liverpool. Acum aștept să văd dacă cluburile ajung la un acord. Sunt foarte încrezător în acest lucru.

„Cluburile trebuie să își facă treaba. Fără îndoială, va deveni clar în zilele următoare".

Numele lui Slot a fost legat de o mutare la Tottenham Hotspur anul trecut, dar a ales să rămână la Feyenoord.

El a fost lăudat pentru fotbalul său inovator și ofensiv cu Feyenoord, ghidându-i spre titlul de campion în 2022-23 și spre câștigarea Cupei KNVB.

În primul său sezon la Feyenoord, Slot a condus clubul din Rotterdam până în finala Conference League.

Klopp a anunțat în ianuarie că se va retrage din funcția de antrenor al lui Liverpool la finalul sezonului, după o perioadă de nouă ani de mare succes la club, în care a câștigat Liga Campionilor, Premier League, Cupa Mondială a Cluburilor, Cupa Angliei, Cupa Ligii și Supercupa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: liverpool Juergen Klopp