x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Un luptător român a sfârşit tragic, la doar 21 de ani! Cu puțin timp înaintea morții, aflase un detaliu dramatic din viaţa sa

Un luptător român a sfârşit tragic, la doar 21 de ani! Cu puțin timp înaintea morții, aflase un detaliu dramatic din viaţa sa

19 Ian 2017   •   12:07
Un luptător român a sfârşit tragic, la doar 21 de ani! Cu puțin timp înaintea morții, aflase un detaliu dramatic din viaţa sa
Sursa foto: spynews.ro

Era considerat o mare speranță a sporturilor de contact din România, era originar din Buzău și lupta în circuitul Superkombat, unde era neînvins după trei meciuri, dintre care două fusereră câștigate înainte de limită.

Luptătorul de kickboxing Răzvan Țâru a sfârșit tragic, duminică, la doar 21 de ani, într-un groaznic accident rutier!

Răzvan circula cu viteză mare spre București, la volanul mașinii sale, alături de o tânără în vârstă de 23 de ani, când, în dreptul localităţii Voluntari, sportivul nu a mai putut evita o autoplatformă semnalizată regulamentar, care fusese adusă pentru a ridica un autoturism defect.

Deşi a încercat să evite impactul și a frânat brusc, mașina s-a răsucit și s-a lovit de platformă cu partea stângă, exact în dreptul șoferului. Sportivul a murit pe loc, în timp ce tânăra a suferit răni grave.

Surse din anturajul lui Țâru au dezvăluit, pentru spynews.ro, că acesta era măcinat de un secret teribil. Nu cu mult înainte de producerea tragediei, acesta fusese diagnosticat cu o tumoare cerebrală, în formă incipientă, despre care bănuia că a făcut-o din cauza loviturilor repetate.

Cu toate acestea, deşi era conștient de gravitatea problemei, el intenționa să mai lupte de câteva ori, mai ales că urma să lupte din nou la sfârșitul lunii februarie.

 

×