x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern ASA Târgu Mureș are un nou antrenor

ASA Târgu Mureș are un nou antrenor

24 Mar 2017   •   12:18
ASA Târgu Mureș are un nou antrenor

Ionuţ Chirilă este noul antrenor al echipei de fotbal ASA Târgu Mureş, a anunţat clubul, vineri, pe site-ul său oficial. ''Tehnicianul, în vârstă de 51 de ani, s-a înţeles în cursul zilei de ieri (joi, n. red.) cu reprezentanţii clubului şi a condus în această dimineaţă primul antrenament al echipei'', precizează sursa amintită. 

Ionuţ Chirilă a mai pregătit în cariera sa formaţiile Electromagnetica Bucureşti, Unirea Focşani, Jiul Petroşani, UTA Arad, Concordia Chiajna şi CSMS Iaşi. 

Agerpres anunță că Ionuţ Chirilă va fi prezentat oficial luni, la ora 13,00, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată la stadionul Trans-Sil. Chirilă va debuta oficial în etapa a treia din play-out, pe 31 martie, în deplasare, cu FC Botoşani. 

Chirilă îl înlocuieşte pe banca ''lanternei roşii'' din Liga I pe Ilie Stan, care s-a despărţit pe 20 martie de ASA, rezilierea contractului survenind după o victorie, 2-1 cu Concordia Chiajna, în play-out. 

Ilie Stan preluase echipa la finele lunii decembrie, mureşenii fiind până atunci pregătiţi de antrenorul Dan Alexa, care fusese numit pe 9 august. 

×
Subiecte în articol: asa targu mures ionut chirila