x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale STB anunță modificări de traseu pe mai multe linii de transport în weekendul de Florii

STB anunță modificări de traseu pe mai multe linii de transport în weekendul de Florii

de Redacția Jurnalul    |    26 Apr 2024   •   15:45
STB anunță modificări de traseu pe mai multe linii de transport în weekendul de Florii

Ca urmare a extinderii spațiilor de recreere și promenadă, măsură inclusă în proiectul „Străzi Deschise - Bucureşti Promenadă Urbană 2024”, în perioada 27.04.2024 – 28.04.2024, circulația rutieră va fi restricționată pe Drumul Taberei, pe tronsonul cuprins între străzile Valea Ialomiței și Valea Argeșului.

STB va modifica circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 93, 105, 138, 232 și N121, astfel:

Linia de troleibuz 93 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Gara de Nord” și intersecția Drumul Taberei/Str. Valea Argeșului, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Valea Argeșului, Str. Valea Oltului, pȃnă la capătul de linie „Cartier Constantin Brâncuși”.

Linia de autobuz 105 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Piața Presei‟ și intersecția Drumul Taberei/Str. Valea Ialomiței, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Valea Ialomiței, Str. Valea Oltului, pȃnă la capătul de linie „Valea Oltului”.

Linia de autobuz 138 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Complex Comercial Militari” și intersecția Drumul Taberei/Str. Valea Ialomiței, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Valea Ialomiței, Str. Valea Oltului, Str. Valea Argeșului, Drumul Taberei, Str. Brașov, Prelungire Str. Brașov, pȃnă la capătul de linie „Dedeman Ghencea”.

Linia de autobuz 232 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Platforma Comercială Arcade Berceni‟ și intersecția Drumul Taberei/Str. Valea Argeșului, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Valea Argeșului, pȃnă la capătul de linie „Valea Argeșului‟ (comun cu linia 69).

Linia de noapte N121 va funcţiona (în nopțile de 27/28.04.2024 și 28/29.04.2024) pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Piața Unirii 2” și intersecția Drumul Taberei/Str. Valea Ialomiței, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Valea Ialomiței, pȃnă la capătul de linie „Valea Ialomiței” (comun cu linia N116).

×
Subiecte în articol: stb capitala florii