x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international EURO 2016. Portarul nord-irlandez Carroll pierde meciul cu România din preliminarii

EURO 2016. Portarul nord-irlandez Carroll pierde meciul cu România din preliminarii

12 Iun 2015   •   22:53
 EURO 2016. Portarul nord-irlandez Carroll pierde meciul cu România din preliminarii
Sursa foto: Roy CARROLL / talksport.com

Portarul titular al echipei Irlandei de Nord, Roy Carroll, a acuzat dureri abdominale şi nu va juca în meciul cu România, de sâmbătă, de pe stadionul Windsor Park din Belfast (21,45, ora României), în preliminariile EURO 2016 la fotbal, a anunţat federaţia nord-irlandeză.

Citește și EURO 2016. Raț, Gardoș și Sânmărtean ratează meciul cu Irlanda de Nord din preliminarii

Între buturi va intra Michael McGovern (30 ani), de la formaţia scoţiană Hamilton Academical, potrivit BBC, acesta urmând să fie primul său meci oficial pentru echipa antrenată de Michael O'Neill şi, totodată, a patra selecţie.

BBC relatează că antrenorul cu portarii al echipei Irlandei de Nord, Maik Taylor, în vârstă de 43 de ani, a fost trecut pe foaia oficială ca al treilea portar, alături de rezerva Trevor Carson (Cheltenham).

Şi echipa naţională a României are două absenţe importante, mijlocaşul Lucian Sânmărtean şi căpitanul Răzvan Raţ.

Căpitanul echipei gazdă, Steven Davis, se aşteaptă la un meci dificil sâmbătă, afirmând că echipa României are multă calitate.

''E extraordinar să ne aflăm în poziţia, la un meci de calificare în iunie, să ne punem amprenta pe această campanie şi să ne apropiem şi mai mult de calificare'', a declarat Davis.

Sursa - Agerpres.ro

×
Subiecte în articol: euro 2016 irlanda de nord carroll