x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international O nouă lovitură pentru Chipciu. Anunțul a fost făcut la puţin timp după ce tatăl său a murit

O nouă lovitură pentru Chipciu. Anunțul a fost făcut la puţin timp după ce tatăl său a murit

14 Dec 2017   •   07:41
O nouă lovitură pentru Chipciu. Anunțul a fost făcut la puţin timp după ce tatăl său a murit

Alex Chipciu (28 de ani) trece prin cea mai neagră perioadă din viaţa sa! Tatăl său a încetat din viaţă, luni, după o lungă suferinţă. Mijlocaşul a primit teribila veste la doar câteva zile după ce soţia sa i-a dăruit cel de-al treilea copil. Dispariţia părintelui său nu este singura lovitură încasată de internaţionalul român, scrie Fanatik.

Fostul mijlocaş de la FCSB nu o duce bine nici pe plan profesional. După ce sezonul trecut a fost om de bază la Anderlecht, Alex şi-a pierdut locul de titular. Ba mai mult, oficialii clubului din capitala Belgiei i-au dat o veste grea. Conform unor surse demne de încredere, aceştia l-au anunţat pe fotbalist că ar face bine să-şi găsească un alt angajament în această iarnă, antrenorul Hein Vanhaezebrouck nefiind dispus să-i acorde prea multe şanse de a juca.

Pentru minimum 3 milioane de euro, şefii grupării din Bruxelles sunt dispuşi să renunţe la Chipciu. Din câte se pare, aceştia ar accepta să-l dea şi împrumut pe fostul star de la FCSB.

×
Subiecte în articol: alex chipciu