x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Campioana României nu poate pleca din Siberia! "Suntem blocaţi aici, la -30 de grade Celsius!"

Campioana României nu poate pleca din Siberia! "Suntem blocaţi aici, la -30 de grade Celsius!"

19 Feb 2015   •   11:11
Campioana României nu poate pleca din Siberia! "Suntem blocaţi aici, la -30 de grade Celsius!"

Deplasarea campionilor României la volei în Siberia, la Novosibirsk, are un deznodământ mai puţin fericit. CVM Tomis Constanța este nevoită să-și prelungească sejurul în Rusia, după ce, în această dimineață, zborul cu care ar fi trebuit să revină în țară a fost anulat.

Motivul, conform anunțului postat pe saitul oficial al companiei aeriene Turkish Airlines, îl reprezintă condițiile meteo nefavorabile de la Istanbul, cu ninsori abundente și rafale puternice de vânt, care au dus la anularea a zeci de zboruri, în ultimele trei zile, scrie sportsudest.ro.

“Suntem blocați aici, la -30 de grade Celsius! Este drept, nu stăm în stradă, dar situația este neplăcută și ne bulversează întreg programul”, a declarat managerul echipei de la malul mării, Bulent Cadâr.

În plus, constănțenii sunt puși într-o situație dificilă și de reprezentanții locali ai companiei aeriene, care nu doresc să respecte în întregime obligațiile pe care le au în astfel de situații, în conformitate cu legislația europeană privind drepturile și obligațiile pasagerului.

“Ne-au oferit cazare și mic dejun până la rezolvarea situației, cel mai probabil până sâmbătă. Cu alte cuvinte, suntem nevoiți să ne descurcăm trei zile doar cu micul dejun”, a mai spus oficialul constănțean.

CVM Tomis ar trebui să joace duminică, 22 februarie, de la ora 17.00, la Piatra Neamț, în etapa a XVIII-a a Diviziai A1.

Cel mai probabil, meciul va fi amânat

×