x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi HALEP, programată pentru turneul premier de la Miami. Pe TABLOU sunt încă TREI ROMÂNCE

HALEP, programată pentru turneul premier de la Miami. Pe TABLOU sunt încă TREI ROMÂNCE

de Dan Constantin    |    23 Mar 2015   •   09:52
HALEP, programată pentru turneul premier de la Miami. Pe TABLOU sunt încă TREI ROMÂNCE

Victoria obtinuta de Simina Halep la Indian Wells o anunta ca marea vedeta a turneului de la Miami, care se desfasoara incepand de marti 24 martie, cu finale in 5 aprilie. Pe tabloul turneului sunt programate toate marile jucatoare ale momentului, majoritatea din TOP 10 ale clasamentului WTA.

Conform informatiilor de pe site-ul oficial al turneului, Serena Williams ar putea juca din nou cu Niculescu in turul 2. Simona este si ea libera in primul tur si in caz de continuare o poate reintalni pe Jancovici inainte de sferturi de finala.

La Miami mai sunt inscrise de organizatori pe tablou Irina Begu si Sorana Carstea.

Sunt insa si cateva necunoscute in privinta starii de sanatate a marilor vedete. Serena Williams s-a retras din semifinala de la Indian Wells, anuland partida cu Simona, acuzand o leziune la genunchi. La randul ei, Simona a declarat ca in timpul finalei cu Jancovici a simtit dureri la sold, dar a trecut peste ele.

Pana acum nu exista informatii despre retragerea celor doua din turneul Premier Montadory Miami Open, dotat cu acelasi nivel de premii la Indian Wells, castigaroarea primind 900.000 de dolari si 1000 puncte WTA.

×
Subiecte în articol: simona halep turneu miami