x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Irina Bara ratează calificarea pe tabloul principal la Australian Open

Irina Bara ratează calificarea pe tabloul principal la Australian Open

14 Ian 2022   •   08:40
Irina Bara ratează calificarea pe tabloul principal la Australian Open

Ultima reprezentantă a României în calificările turneului feminin de la Australian Open, Irina Bara (136 WTA), nu a reușit vineri dimineața să treacă de ultimul tur, fiind învinsă categoric de bulgara Viktoriya Tomova (119 WTA), favorita numărul 5 a tabloului de calificări.

Irina Bara a făcut un meci slab, reușind să câștige doar 3 game-uri, într-o partidă ce a durat o oră și 19 minute și s-a încheiat cu scorul de 6-2, 6-1. Australian Open începe luni la Melbourne, România având cinci reprezentante pe tabloul principal.

Astfel, pe partea superioară a tabloului, Gabriela Ruse (82 WTA) o va întâlni în primul tur pe Jasmine Paolini (Italia, 52 WTA), iar Jaqueline Cristian (73 WTA) pe Greet Minnen (Belgia, 84 WTA).

În partea de jos, Simona Halep (15 WTA) are parte de o adversară aparent facilă, în persoana polonezei Magdalena Frech (105 WTA).

Camelia Begu (58 WTA) a primit și ea un adversar accesibil, pe Oceane Dodin (Franța, 96 WTA).

De cea mai dificilă confruntare, din prisma locurilor din clasament, o va avea Sorana Cîrstea (38 WTA), care o va întâlni pe Petra Kvitova (Cehia, 21 WTA), fostă număr 2 mondial și de două ori câștigătoare la Wimbledon.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Australian Open