x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Liga Campionilor handbal feminin: CSM Bucureşti, învinsă neaşteptat în Danemarca

Liga Campionilor handbal feminin: CSM Bucureşti, învinsă neaşteptat în Danemarca

22 Oct 2016   •   21:05
Liga Campionilor handbal feminin: CSM Bucureşti, învinsă neaşteptat în Danemarca
Sursa foto: Sabin Malisevschi

CSM Bucureşti, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă surprinzător de formaţia daneză FC Midtjylland, cu scorul de 24-21 (9-10), sâmbătă, la Ikaast, în Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSMB a făcut un meci modest în faţa celei mai slabe echipe din grupă, ratând nepermis de mult şi făcând numeroase greşeli.

După un început echilibrat, cu ratări de ambele părţi, echipa daneză s-a desprins pe tabelă la 5-3 (15), iar apoi a fost echipa aflată la conducere până în ultimul minut al reprizei, când CSM a reuşit să treacă în avantaj, cu 10-9, scor înregistrat la pauză.

Campioana României a condus o singură dată la două goluri, 11-9 (32). Gazdele au marcat trei goluri la rând şi scorul a devenit 12-11 (34). Echipa antrenată de danezul Jacob Vestergaard (CSMB) nu a reuşit să se regăsească şi diferenţa de pe tabelă a crescut în favoarea echipei FC Midtjylland, 15-12 (38). O singură dată CSMB a ajuns la un gol de gazde, 19-18 (50), după care FC Midtjylland s-a desprins la patru goluri şi a câştigat în cele din urmă cu 24-21.

Pentru FC Midtjylland au marcat Stine Joergensen 5 goluri, Sabina Rosengren Jacobsen 1, Veronica Kristiansen 4, Sabine Pedersen 2, Fie Woller 1, Mie Augustesen 2, Trine Ostergaard Jensen 5, Louise Katharina Burgaard 1, Eliza Buceschi 3.

Pentru CSMB au înscris Isabelle Gullden 4 goluri, Bianca Bazaliu 1, Linnea Torstensson 3, Carmen Martin Berenguer 5, Oana Manea 1, Gnonsiane Niombla 4, Anastasia Lobaci 2, Majda Mehemedovic 1.

Gyor Audi ETO KC a învins-o pe Rostov cu 28-27, în deplasare, în celălalt meci al grupă.

În clasament, pe primul loc se află Gyor Audi ETO KC, 4 puncte, urmată de CSM Bucureşti, 2 p, FC Midtjylland, 2 p, Rostov pe Don, 0 p.

Vineri 28 octombrie va avea o reeditare a finalei Ligii Campionilor din sezonul trecut, CSM Bucureşti - Gyor Audi ETO KC, în Sala Polivalentă din Capitală.

 

www.agerpres.ro

×