x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Paula Ungureanu (CSM Bucureşti) - Vreau ca la Budapesta să începem de la 0-0, să nu ne gândim că avem 5 goluri avantaj

Paula Ungureanu (CSM Bucureşti) - Vreau ca la Budapesta să începem de la 0-0, să nu ne gândim că avem 5 goluri avantaj

07 Apr 2017   •   22:33
Paula Ungureanu (CSM Bucureşti) - Vreau ca la Budapesta să începem de la 0-0, să nu ne gândim că avem 5 goluri avantaj
Sursa foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Handbalista echipei CSM Bucureşti, Paula Ungureanu, a declarat, vineri seara, după victoria obţinută cu 30-25 în meciul cu Ferencvaros din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că formaţia sa trebuie să înceapă partida retur de la 0-0 şi să nu se gândească la faptul că are un avantaj de 5 goluri.

"Toată echipa a fost fantastică azi, ne bucurăm de acest rezultat. Însă de acum o luăm de la 0-0 pentru manşa retur. Vreau ca la Budapesta să o luăm de la 0-0, să nu ne gândim că avem 5 goluri avantaj", a spus portarul formaţiei bucureştene la postul Digisport.

Ea a adăugat că "atmosfera fantastică" pe care au creat-o cei peste 4.000 de spectatori în Sala Polivalentă din Capitală a făcut meciul cu Ferencvaros mult mai uşor. "A fost un meci foarte, foarte greu, cu o echipă bine sudată, însă în această atmosferă fantastică creată de public ne-a fost mult mai uşor. A fost fantastic, am trăit meciul la intensitate maximă şi le mulţumim fanilor care au venit alături de noi", a adăugat ea.

CSM Bucureşti a învins echipa maghiară Ferecvaros TC-Rail Cargo Hungaria Budapesta cu scorul de 30-25 (17-15), vineri seara, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Returul se va juca pe 15 aprilie, la Budapesta. www.agerpres.ro

×