x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire lugubră în Rusia. Un bărbat și o femeie au omorât o persoană ca să o mănânce

Descoperire lugubră în Rusia. Un bărbat și o femeie au omorât o persoană ca să o mănânce

25 Sep 2017   •   20:30
Descoperire lugubră în Rusia. Un bărbat și o femeie au omorât o persoană ca să o mănânce

Dmitry Bakshaev și Natalia Baksheeva, un cuplu bănuit că a ucis o femeie, aparent pentru a o mânca, au fost arestați în sudul Rusiei, după ce Poliţia a descoperit o serie de selfie-uri care îi prezentau pe cei doi soţi pozând alături de fragmente dezmembrate din trupul victimei, au anunţat luni autorităţile ruse, citate de AFP. 


La începutul lunii septembrie, în regiunea Krasnodar, un bărbat de 35 de ani şi soţia lui s-au certat cu o femeie pe care tocmai o întâlniseră, potrivit unui comunicat transmis de Comitetul de Anchetă, organism afiliat Ministerului de Interne din Rusia. 

"Atunci, bărbatul a ucis-o pe femeie şi i-a dezmembrat corpul, ascunzând câteva fragmente din acesta în mai multe locuri şi luând cu el acasă alte bucăţi din trupul victimei", se afirmă în acelaşi comunicat. 

El s-a fotografiat, de asemenea, cu telefonul mobil, pozând alături de fragmente din trupul victimei. Mobilul în care se aflau acele fotografii a fost descoperit pe o stradă, la trei zile după crimă, de câţiva muncitori care au alertat Poliţia. 

Cuplul a fost arestat şi "câteva fragmente corporale plasate într-o soluţie salină" au fost găsite în urma unei percheziţii făcute la domiciliul său. 

Bucăţi de mâncare şi de carne "cu o origine necunoscută" au fost găsite în bucătăria celor doi soţi, precizează acelaşi comunicat. 

Mai multe analize vor fi efectuate la faţa locului pentru a se stabili dacă este vorba despre carne umană sau carne de origine animală, au adăugat autorităţile ruse. 

Potrivit unor surse citate de anumite companii mass-media din Rusia, cuplul ar fi început să experimenteze canibalismul în urmă cu câţiva ani şi s-ar face vinovat de comiterea mai multor crime. AGERPRES

×