x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ÎNGROPATĂ DE VIE, a murit sufocată îN COŞCIUG, medicii declaraseră decesul!

ÎNGROPATĂ DE VIE, a murit sufocată îN COŞCIUG, medicii declaraseră decesul!

28 Sep 2014   •   10:27

De obicei ştirile tabloidelor britanice despre învieri miraculoase, survenite chiar în momentul în care coşciugul era gata să fie vârât în groapă sau chibritul se apropia de rugul funerar, sunt localizate fie prin Africa, fie prin Extremul Orient.

Pentru a mări un pic dramatismul situaţiei, poate plictisiţi de prea multe învieri sau poate într-o pasă mai proastă, jurnaliştii de la The Miroor au schimbat placa şi de această dată au îngropat pe cineva de viu şi, mai mult, chiar l-au omorât definitiv.

Conform sursei citate, groparii unui cimitir dintr-o localitate din apropierea Salonicului tocmai terminaseră de azvârlit ultimele lopeţi de pământ peste mormântul unei femei decedate la 45 de ani, în urma unei lungi suferinţe provocate de cancer.

De-abia ce părăsiseră cimitirul rudele îndurerate când un grup de copii care aveau obiceiul destul de morbid de a se alerga pe aleile cimitirului au dat alarma, spunând că de sub o piatră funerară se auzeau strigătele de ajutor ale unei femei disperate.

Groparii au intervenit imediat, a fost chemată şi o ambulanţă, dar, din păcate, femeia a fost lipsită de şansă, în momentul în care au deschis capacul coşciugului era, pentru a doua oară, moartă, se pare de această dată de-a binelea.

Doctorul care pronunţase decesul femei a declarat pentru un post de televiziune grec că este imposibil ca femeia să mai fi fost în viaţă în momentul în care a fost îngropată. El spune că au fost îndeplinite toate cerinţele legale privind declararea decesului, inclusiv un test cardiac. "Este absolut imposibil ca o persoană aflată în starea de rigor mortis să ţipe şi să bată cu pumnii în capacul coşciugului, aşa cum se spune că s-ar fi întâmplat", a conchis acesta.

Un legist urmează să autopsieze cadavrul femeii şi să probeze dacă cele relatate sunt adevărate, în acest timp familia se pregăteşte să depună o plângere împotriva doctorului care a declarat decesul şi, bineînţeles, să dea în judecată spitalul în speranţa unui câştig material.

Cu siguranţă, deşi speranţa moare ultima, cea pe care o putem pune în legătură cu aflarea deznodământului acestei întâmplări este de la început lipsită de sens, e doar o ştire tabloidă... Duminică plăcută!


×