x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mai mulţi POMPIERI MORŢI în timpul unui INCENDIU DEVASTATOR (VIDEO)

Mai mulţi POMPIERI MORŢI în timpul unui INCENDIU DEVASTATOR (VIDEO)

09 Iun 2015   •   11:14
Mai mulţi POMPIERI MORŢI în timpul unui INCENDIU DEVASTATOR (VIDEO)

Un incendiu puternic a generat explozia mai multor rezervoare de petrol aflate într-un depozit din apropierea Kiev-ului. Infernul scăpat de sub control a deteminat expozia a 17 rezervoare pline cu petrol. În depozit se mai află şi câteva rezervoare şi conducte cu gaz care pot exploda şi ele în orice moment.

Conform canalului local de televiziune 1+1, citat de RIA Novosti, la faţa locului se aflau 180 de salvatori când a avut loc explozia, iar numărul morţilor şi răniţilor nu este clar. Ambulanţele nu fac faţă numărului mare de răniţi. Unul din salvatori declarase că o ţeavă de gaze trece exact pe sub rezervoarele care ard.

Sinistrul de la depozitul BRSM-Nafta, care se află la 20 de km de Kiev, a izbucnit în noaptea de luni spre marţi, moment în care un angajat a şi murit iar alţi cinci au fost internaţi cu arsuri grave.

Marţi dimineaţă numărul morţilor a crescut pe măsură ce incendiul s-a extins şi a generat explozia rezervoarelor. Câţiva pompieri aflaţi la faţa locului au murit, spune ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, într-o postare pe Twitter.

Între cei morţi se numără şi patru pompieri iar alţi şase sunt internaţi în spital cu arsuri deosebit de grave.





×
Subiecte în articol: incendiu depozit de petreol