x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Russell Crowe infirmă vehement zvonurile despre relaţia sa cu Terri Irwin

Russell Crowe infirmă vehement zvonurile despre relaţia sa cu Terri Irwin

10 Dec 2016   •   09:15
Russell Crowe infirmă vehement zvonurile despre relaţia sa cu Terri Irwin

În ciuda faptului că a fost sub lumina reflectoarelor de mai bine de două decenii, Russel Crowe nu a atras atenţia tabloidelor până acum. Zvonurile apărute insinuează o relaţie de iubire pe care actorul ar avea-o cu văduva lui Steve Irwin, activista pentru animale, Terri Irwin.

Actorul a negat pe contul lui Twitter faptul că cei doi plănuiesc să se căsătorească, după ce Terri a încercat de nenumărate ori să oprească răspândirea acestor declaraţii. Russel a scris celor 2,2 milioane de următori de pe Twitter că: „Viaţa mea este foarte dramatică în reviste”. „Săptămâna trecută, publicaşia New Idea spunea că m-am căsătorit, acum, de Ziua Femeii, au anunţat că s-a anulat”, a adăugat acesta.

Potrivit Daily Mail, revista a amintită mai sus a scris că cei doi au renunţat la căsătorie pentru ca ea să se concentreze pe creşterea celor doi copii: Bindi, de 18 ani, şi Robert, care are 13 ani. Cu toate astea, New Idea crede că Terri Irwin este îndrăgostită încă de actorul câştigător al Premiului Oscar.

O sursă a declarat publicaţiei că este normal să ţină la Russell pentru că „au fost prieteni de foarte mult timp. Dar cred că discuţia despre o căsătorie este cel puţin prematură” având în vedere că prioritatea ei sunt copii pentru moment. „Este acea iubire dintre noi prieteni care se plac şi care se respectă reciproc”, a adăugat aceeaşi sursă.

Un apropiat de-al lui Terri a spus pentru Daily Mail din Australia, luni, că aceasta şi Russell sunt doar prieteni. În plus, un reprezentant an Grădinii Zoologice din Autralia a râs la auzul acestor veşti, apoi a spus că „Toate aceste bârfe sunt complet false. Terri şi Russell nu sunt împreună şi în niciun caz nu plănuiesc o nuntă. Russell Crowe este prieten de foarte mult timp cu familia Irwin, dar informaţiile cum că cei doi sunt într-o relaţie romantică sunt neadevărate.”

Cei doi sunt oarecum familiarizaţi cu aceste lucruri, pentru că nu este prima dată când s-a spus că sunt împreună.

×
Subiecte în articol: Russell Crowe terri irwin