x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ţi se face PIELEA DE GĂINĂ! Ce au filmat camerele de supraveghere la intrarea în cel mai mare castel medieval din Anglia (VIDEO)

Ţi se face PIELEA DE GĂINĂ! Ce au filmat camerele de supraveghere la intrarea în cel mai mare castel medieval din Anglia (VIDEO)

16 Sep 2014   •   11:59
Ţi se face PIELEA DE GĂINĂ! Ce au filmat camerele de supraveghere la intrarea în cel mai mare castel medieval din Anglia (VIDEO)

Scenă parcă desprinsă din filmele de groază la intrarea în Castelul Dover din Kent, cel mai mare castel medieval din Anglia. Momentul terifiant a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imaginile postate pe YouTube se vede cum o siluetă întunecată apare de niciunde, merge încet prin zona intrării în castel, după care dispare, scrie The Mirror.

Ulterior, în filmare apare agentul de pază uluit care caută în zadar misterioasa arătare.

Scroll pentru video

Clipul, care durează un 1 minut şi 11 secunde, a fost publicat pe YouTube de utilizatorul spyder1spanner2. În mesajul care însoţeşte materialul video, acesta scrie că videoclipul nu este un trucaj.

"Vă promit că nu este un fals. Imaginile au fost preluate cu telefonul mobil de pe înregistrarea făcută de camerele de supraveghere. Sincer să fiu, nici n-aş şti cum să falsific aşa ceva", a scris spyder1spanner2.

Castelul Dover se află în ţinutul britanic Kent şi a fost fondat în secolul al 12-lea, fiind descris în dese rânduri drept "Cheia Angliei" datorită importanţei sale strategice. Castelul Dover este cel mai mare castel medieval din Anglia, fiind vizitat de peste 300.000 de turişti anual.


×