x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Am fost șocat, sunt oameni care nu înțeleg că traficul e gererat de dezvoltare urbană haotică

Nicușor Dan: Am fost șocat, sunt oameni care nu înțeleg că traficul e gererat de dezvoltare urbană haotică

de Redacția Jurnalul    |    18 Sep 2024   •   18:30
Nicușor Dan: Am fost șocat, sunt oameni care nu înțeleg că traficul e gererat de dezvoltare urbană haotică

Am fost șocat că sunt oameni în poziții importante care nu înțeleg că traficul e gererat de dezvoltare urbană haotică, spune primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, despre întâlnirea de marți, de la Palatul Victoria, cu premierul Marcel Ciolacu, miniștri și primarii de sector.

„Am convenit să nu dăm declarații, ce ce nu o să fac, pentru că au fost multe puncte de vedere divergente. A fost o discuție foarte bărbătească, asumată de toată lumea. Eu un singur lucru pot să spun, să nu încalc ceea ce am promis. Am fost șocat să constat că sunt oameni în poziții importante care nu înțeleg că traficul e gererat de dezvoltare urbană haotică, adică sunt oameni care în continuare cred că traficul din București vine din faptul că nu a acoperit Termoenergetica o groapă”, spune Nicușor Dan.

Premierul Marcel Ciolacu, alături de membrii Cabinetului responsabili pe domeniile aflate pe agenda, au avut marți o întâlnire de lucru cu primarii Capitalei despre gestionarea traficului din București și alimentarea cu energie termică în sistem centralizat pentru iarna viitoare.

„Vreau să stabilim un dialog permanent și un grup de lucru între Guvern-Primăria Capitalei și primăriile de sector pentru că București-ul are nevoie de un plan integrat și coerent de rezolvare a problemelor și de dezvoltare. Aveți susținerea Guvernului, implicarea tuturor miniștrilor pentru a debloca ceea ce nu a funcționat până acum și a lucra împreună pentru bucureșteni”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan ciolacu trafic