x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vin Diesel îi aruncă mănuşa lui Putin! Liderul rus are la dispoziţie 24 de ore pentru a-şi vărsa pe cap o găleată cu apă şi gheaţă! (VIDEO)

Vin Diesel îi aruncă mănuşa lui Putin! Liderul rus are la dispoziţie 24 de ore pentru a-şi vărsa pe cap o găleată cu apă şi gheaţă! (VIDEO)

20 Aug 2014   •   08:17
Vin Diesel îi aruncă mănuşa lui Putin! Liderul rus are la dispoziţie 24 de ore pentru a-şi vărsa pe cap o găleată cu apă şi gheaţă! (VIDEO)

Actorul american l-a nominalizat în mod public pe Vladimir Putin pentru a participa la campania umanitară "Ice Bucket Challenge", care înseamnă răsturnarea unei găleți de apă cu gheață pe cap. Alături de liderul rus, actorul american le-a mai nominalizat pe Michelle Obama şi Angelina Jolie, scrie Russia Today.

Cei care sunt nominalizaţi au la dispoziţie 24 de ore pentru a accepta provocarea sau a dona 100 de dolari către ALS Association, iniţiatorul campaniei.

"ALS Ice Buckek Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă rece şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Steven Spielberg, Mickey Rourke, Lady Gaga, Britney Spears, Justin Timberlake și Cristiano Ronaldo. Şi preşedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alătura acestei campanii.

×