x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vladimir Putin, cântăreţ-surpriză la "Vocea Rusiei". Vezi reacţia INCREDIBILĂ a membrilor juriului (VIDEO)

Vladimir Putin, cântăreţ-surpriză la "Vocea Rusiei". Vezi reacţia INCREDIBILĂ a membrilor juriului (VIDEO)

09 Oct 2013   •   14:46
Vladimir Putin, cântăreţ-surpriză la "Vocea Rusiei". Vezi reacţia INCREDIBILĂ a membrilor juriului (VIDEO)

Juraţii de la Vocea Rusiei au rămas efectiv cu gura căscată în momentul în care au văzut că îl au ca invitat surpriză chiar pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Scroll pentru video

Din juriul emisiunii fac parte Leonid Agutin, Svetlana Khanova, Dima Bilan, Alexander Gradsky. Președintele Vladimir Putin a reușit să întoarcă trei scaune, rockerul Alexander Gradsky fiind singurul rămas indiferent la vocea lui Putin. Svetlana Khanova, cunoscută mai ales sub pseudonimul “Pelageya”, a fost la un pas sa cadă de pe scaun în momentul în care a văzut cine cântă.

Din juriul emisiunii fac parte Leonid Agutin, Pelageya, Dima Bilan, Alexander Gradsky. - See more at: http://www.monitorulcj.ro/mapamond/28806-putin-a-cantat-la-vocea-rusiei-vezi-cate-scaune-a-intors!#sthash.53rBq9Mx.dpuf
Din păcate, însă, preşedintele Rusiei nu se afla cu adevărat în sala de concurs. Pe perete rula o înregistrare din 2010 de la un concert de caritate la care participaseră mai multe personaje cunoscute din cinematografie şi televiziune. Piesa cântată de Putin se numeşte "Blueberry Hill" şi a fost lansată pentru prima dată în 1940 de către Gene Autry.

×