x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judecă; a fost radiată din Cartea Funciară

Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judecă; a fost radiată din Cartea Funciară

18 Apr 2016   •   17:46
Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judecă; a fost radiată din Cartea Funciară

Preşedintele Klaus Iohannis nu mai este începând de luni proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judecă de mai mulţi ani, imobilul fiind radiat din Cartea Funciară, însă mai are două căi de contestaţie, a precizat, pentru AGERPRES, Puiu Nicolae Fesan, directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu.

Întrebat de corespondentul AGERPRES dacă preşedintele Iohannis practic nu mai este proprietarul casei pentru care se judecă, Puiu Nicolae Fesan a precizat: "Deocamdată. Domnul Iohannis mai are două căi de atac la noi".

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu a primit, la începutul lunii aprilie, cererea de radiere a dreptului de proprietate al familiei Iohannis asupra casei pierdute în instanţă anul trecut.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Sibiu a solicitat în data de 25 martie a.c. radierea din cartea funciară a dreptului de proprietate al soţilor Iohannis. AGERPRES

×
Subiecte în articol: klaus iohannis casa