x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Băiatul snopit în bătaie de mamă nu vrea să se despartă de aceasta

Băiatul snopit în bătaie de mamă nu vrea să se despartă de aceasta

22 Mai 2017   •   17:30
Băiatul snopit în bătaie de mamă nu vrea să se despartă de aceasta

Răsturnare de situație în cazul băiatului din Târgu Jiu, bătut de mama, medic la un centru MAI din Gorj. Adolescentul nu vrea să plece de acasă iar tatăl a anunțat că dă în judecată autoritățile care au decis ca și el să fie decăzut din drepturi. Astăzi sunt noi audieri la Protecția Copilului.

Vineri băiatul trebuia să fie preluat în plasament după ce judecătorii au decis acest lucru. Adolescentul însă a refuzat să plece de acasă! Autoritățile vor să verifice acum dacă a fost decizia lui sau a fost influențat ori constrâns, potrivit stiri.tvr.ro.

A doua zi, sâmbătă, tatăl băiatului a anunțat că dă în judecată Direcția de Protecție a Copilului, nemulțumit de faptul că instanța l-a decăzut din drepturile părintești și pe el. Asta deși, doar mama este cea cercetată pentru violențe.

Bărbatul, care era în delegație, mai spune că nu a fost anunțat de incident și nici nu i s-a cerut vreun punct de vedere. În aceste condiții, astăzi cei doi părinți se întâlnesc din nou cu inspectorii de la Protecția Copilului pentru a găsi o soluție.

Totuși, reprezentanții Direcției vor să ceară din nou în instanță o decizie în acest caz: poate fi vorba de suspendare sau anulare a măsurii de decădere din drepturi a părinților.

În paralel, continua și ancheta penală deschisă pe numele mamei. Femeia este comisar șef, medic stomatolog în cadrul MAI. Ea și-a bătut copilul, un elev de nota 10, pentru că acesta a refuzat să participe la un concurs la fizică. Copilul a reușit să fugă pe scări, iar vecinii au anunțat poliția.

×