x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă înfiorătoare la Satu Mare! O barmaniţa a fost ucisă iar criminalul a fugit cu banii

Crimă înfiorătoare la Satu Mare! O barmaniţa a fost ucisă iar criminalul a fugit cu banii

05 Mar 2018   •   10:17
Crimă înfiorătoare la Satu Mare! O barmaniţa a fost ucisă iar criminalul a fugit cu banii

O crimă oribilă a avut loc, noaptea trecută, în municipiul Satu Mare. Un tânăr a intrat în localul Casablanca, a ucis-o pe barmaniţă, apoi a fugit cu banii.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 03.00, atunci când R. Ștefan, în vârstă de 39 de ani, din comuna Lazuri, a ajuns cu un taxi la "Casablanca", un local aflat în zona Gării de Nord. 

A ieşit din bar după 10 minute, după ce a ucis-o pe barmaniţă, o femeie de 43 de ani, şi a fugit cu banii din casierie.

Potrivit presei locale, filmul crimei este absolut şocant.

R. Ștefan a intrat în incinta localului şi a lovit-o pe barmaniţă, scopul fiind tâlhăria.

Între timp, sătmăreanca de 43 de ani și-a sunat o colegă, căreia i-a spus să vină repede la lucru că nu se simte bine. De fapt, femeia vorbea codificat, criminalul fiind încă în zonă, căutând nervos banii.

Colega nu şi-a dat seama de ce se întâmplă, aşa că a resunat-o după zece minute pe barmaniţă să se convingă, totuși, că nu e ceva grav. Femeia nu a mai răspuns, căci individul ar fi omorât-o între timp. 

Speriată, colega victimei a sunat la 112, la faţa locului fiind mobilizate mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean de Poliție.

Au fost vizualizate imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, identificat autorul, după care a fost dat imediat în consemn la frontiere. 

Criminalul a fost prins la Vama Urziceni, în jurul orei 6.00. Acesta a fost reținut și este audiat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. 

R. Ștefan lucrase în ultima vreme ca și zidar.

Victima prezenta lovituri extrem de grave la nivelul capului, cu hemoragie severă, fapt care a produs decesul. Femeia de 43 de ani locuia în Cartierul Micro 14, municipiul Satu Mare.http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: crima barmanita satu mare