x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două persoane, spitalizate în urma unui incendiu izbucnit la Borşa

Două persoane, spitalizate în urma unui incendiu izbucnit la Borşa

25 Mai 2018   •   12:44
Două persoane, spitalizate în urma unui incendiu izbucnit la Borşa

Două persoane, care ar fi încercat să stingă un incendiu izbucnit, vineri, la o magazie de lemne din spatele unui bloc din oraşul Borşa, au ajuns la spital cu arsuri şi respectiv intoxicaţie cu fum, conform ISU Maramureş.

Potrivit aceleiaşi surse, în urma incendiului au rezultat două victime, una cu arsuri de gradele I şi II pe mâini, iar cea de a doua, intoxicată cu fum.

"Ambele victime au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Borşa, de către echipajele SMURD şi SAJ aflate la locul intervenţiei", precizează sursa citată.

Conform ISU Maramureş, la locul intervenţiei, pompierii borşeni au constatat că incendiul se manifestă pe o suprafaţă destul de mare şi au chemat în ajutor şi un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus. De asemenea, în zonă s-a deplasat şi grupa operativă a Inspectoratului şi câte un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului Sighetu Marmaţiei şi a Gărzii de Intervenţie Bogdan Vodă. Pentru lichidarea incendiului, au intervenit şi pompierii voluntari din localitate.

În urma incendiului, au ars circa 1000 metri pătraţi de deşeuri lemnoase, faţada unui bloc şi 10 metri pătraţi din acoperişul, din lemn, al blocului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu borșa